Στο πλαίσιο της κινητικότητας, ο Αντώνης Σαμαράς στέλνει τον Χρήστο Παπουτσή από το σπίτι του στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ο Χρήστος Παπουτσής ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα αλλά οι τράπεζες είναι κακές, οπότε καλά να πάθουν.

Είναι προφανές πως, με τον διορισμό του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, η χώρα μας προσπαθεί να χτυπήσει το σύστημα από μέσα και να το οδηγήσει σε κατάρρευση.

Όσο περνούν τα χρόνια και βλέπω την πορεία κάποιων αγωνιστών του Πολυτεχνείου -όπως ο Χρήστος Παπουτσής-, αρχίζω να πιστεύω πως το Πολυτεχνείο έπρεπε να έχει βομβαρδιστεί.

Θα την πλήρωναν και κάποιοι αθώοι και τίμιοι άνθρωποι αλλά η θυσία τους για την Ελλάδα δεν θα πήγαινε χαμένη.

πιτσιρίκος

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κάποτε, στα …σοσιαλιστικά χρόνια προ »Αλλαγής» τάϊζε και ΄τούτος τον κοσμάκη επαναστατικό…αμπέχονο και …μούσι! Το αμπέχονο πήρε σουτ και φυσικά δεν ξαναφορέθηκε ποτέ. Το…μούσι παρέμεινε σταθερό. Πώς να το κάνουμε…ανήκε κι αυτό στις «σταθερές αξίες της «Αλλαγής»» !
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.