Το 1999 κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης η Μαριέττα Γιαννάκου είπε επί λέξει "Οι Αμερικανοί και γενικά οι λεγόμενες συστημικές δυνάμεις προτιμούν να κάνουν τη δουλειά τους με νυν η τέως αριστερούς".

Θεωρώ λοιπόν μέγιστα υποκριτικές τις αντιδράσεις της αριστεράς για το φαινόμενο της κατάπτυστης Διβάνη και του βουλευτή Τατσόπουλου που βγήκε έμμεσα να την υπερασπιστεί.

Το θεωρώ υποκριτικό γιατί οι εν λόγω Λένες Σώτες κλπ έχουν εδώ και χρόνια ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι θερμοί υποστηρικτές της Ιστορίας της γνωστής Ρεπούση και φαν όλοι τουςτης γνωστής εθνομηδενιστικής παρέας που ελέγχει ακόμα και σήμερα τον χώρο των κοινωνικών επιστημών στα ελληνικά πανεπιστήμια. Δεν είναι τυχαίο ότι την εποχή που μπαίναμε στο μνημόνιο ο Τατσόπουλος έγινε ο κεντρικός παρουσιαστής της κατάπτυστης σειράς του αρχιμνημονιακού ΣΚΑΙ 1821.Το φαινόμενο του αριστερού εθνομηδενισμού δεν είναι καινούργιο. Είναι διαχρονικό. Κατ' όλους αυτούς τους ιστορικούς λογοτέχνες και δήθεν πνευματικούς ανθρώποις το ελληνικό έθνος είναι μια πολιτική κατασκευή των διαφωτιστών του 18 αιώνα που συγκροτήθηκε για να αποτελεί ένα κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης και φύλακας ταυτόχρονα της ιμπεριαλιστικής Δύσης στην περιοχή. Αυτό το κακομαθημένο λοιπόν συγκροτήθηκε κατ' όλους αυτούς πάνω σε εθνικιστικούς μύθους κι αν θέλει να γίνει τελείως Ευρώπη πρέπει να αποβάλλει εθνικισμούς να ξαναγράψει την ιστορία του και ούτω καθεξής. Οι Λιάκοι και οι Κουλούρηδες κι οι Δραγώνες οι ιδεολογικοί μέντορες των Λένηδων Σώτηδων και των κηπουρών του ΓΑΠ και του Σημίτη ξεχνούν το απλό.  

Αυτό που οι μεγάλοι ιστορικοί της αριστεράς όπως οι Κ. Μοσκώφ και Ν. Σβορώνος τονίζουν σε όλο τους το έργο Από το 1204 το ελληνικό έθνος παλεύει ως αέναα αντιστασιακό ενάντια στην φράγκικη δύση και την οθωμανική ανατολή. Γιαυτό κατ' αυτούς το ελληνικό από τότε χαρακτηρίζεται από το συνεχές αντιστασιακό ήθος. Και με βάση αυτό ο Σβορώνος αναλύει το 21 τους βαλκανικούς πολέμους το μικρασιατικό τον αγώνα της ένωσης στην Κύπρο την Αντίσταση και το Πολυτεχνείο. Αυτή λοιπόν η εθνομηδενιστική μασονία που ξεκινά από την ΝΔ βρίσκεται στον παλιό ενιαίο ΣΥΝ κι έχει απολήξεις στο σημιτοβενιζελικό Πασόκ στον Σύριζα και στην Δημάρ είναι ιδεολογικά συνεπής στην υπεράσπιση των μνημονιακών πολιτικων. 

Ο Λαοκράτης ο Βάσσης ένας από τους αξιολογότερους διανοούμενους του Σύριζα έχει γράψει κατ' επανάληψη ότι αν θέλουμε να αντισταθούμε στη μνημονιακή λαίλαπα πρέπει να κρατηθούμε απ' την ψυχή μας, την εθνική μας ιδιοπροσωπία, την κατάδυση στην ιστορία μας "στην γραμμή του Σβορώνου..". Είναι λοιπόν υποκριτικό να κράζει η αγία τριάς Σύριζα ανταρσυα Κκε την Διβάνη την Σώτη Τριανταφύλλου η τον Νίκο Δήμου για την με νύχια και με δόντια υπεράσπιση των μνημονιακών πολιτικών.  

Πριν να εκτελέσουν την μνήμη του 18χρονου των 3 φοιτητών στην Λάρισα είχαν φροντίσει να εκτελέσουν ιδεολογικά κι επιστημονικά "αυτούς τους αστοιχείωτους και κλέφτες" κατά Πάγκαλο που ξεσηκώθηκαν το 1821.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.