Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συμπαρασταθεί στους 46 φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Οι 46 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις 12 στον εισαγγελέα.
Οι 46 συλληφθέντες που κατηγορούνται για την χθεσινή επίθεση με ρίψη αντικειμένων στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής", στο κέντρο της Θεσσαλονίκης....
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε βάρος των συλληφθέντων, που φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης.
Λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα, πολυπληθής ομάδα ατόμων - κατά πληροφορίες φέροντας "ασπρόμαυρα" διακριτικά - επιτέθηκε με πέτρες και κροτίδες στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής", στην οδό Καζαντζάκη.
Όπως έγινε γνωστό, από την επίθεση προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία, ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε άμεση και προχώρησε σε 46 προσαγωγές υπόπτων στην περιοχή πέριξ των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. Μετά την εξέτασή τους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.