του  Στέφ Πρίν

Δήμαρχοι νυν και πρώην, Σωματεία σφραγίδες, Γραμματείς και Φαρισαίοι που στα τόσα μνημονιακά χρόνια κατάπιαν τη γλώσσα τους, ξέχασαν τι πάει να πει καταγγελία και διεκδίκηση, αναστήθηκαν άξαφνα τώρα, κατακλύζοντας τον τύπο, κυρίως τον επαρχιακό, με μακροσκελείς επιστολές διαμαρτυρίας, θιγόμενοι βάναυσα από την επαίσχυντη αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα, περί βλαχοδήμαρχων!
Αναλύσεις ολόκληρες και ιστορικές αναφορές για την αναμφισβήτητη προσφορά των απανταχού Βλάχων στον ελληνισμό και το έθνος. Έτσι ξεδιάντροπα, ξετσίπωτα, ελεεινά, δήθεν διερωτώνται, εκπλήσσονται, θλίβονται, αισθάνονται προδομένοι, πικραμένοι, ταπεινωμένοι από τον αήθη και άκρως προσβλητικό – χλευαστικό χαρακτηρισμό «βλαχοδήμαρχοι». Η διευκρινιστική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους ικανοποιεί, αφού τόσο ο κ. Ψωμιάδης όσο και ο κ. Παπαγεωργόπουλος δεν είναι Βλάχοι αλλά Πόντιοι και ως εκ τούτο ο ανιστόρητος χαρακτηρισμός απευθύνονταν αποκλειστικά στο βλάχικο στοιχείο!
Όλοι αυτοί , οι θλιβερά σωπαίνοντες επί χρόνια, είναι αυτοί που στήριξαν και στηρίζουν μανιωδώς το σημερινό σάπιο κυβερνητικό κατεστημένο της διαφθοράς και της υποταγής. Είναι αυτοί που συμπληρώνουν ήδη 40 χρόνια εναλλακτικής διακυβέρνησης εμπαίζοντας τον λαό ως δήθεν εχθρικά αντίπαλα δέη, απαιτώντας σήμερα άλλα 40 χρόνια εξουσίας, τώρα όμως σε αγαστή συνεργασία! Είναι αυτοί που πανικόβλητοι βλέπουν πλέον το ανατρεπτικό καινούργιο να έρχεται και προσπαθούν τραυλίζοντας να περισωθούν εφευρίσκοντας μπαμπούλες! Όσο πλησιάζει η ώρα της κρίσεως, τόσο θα πληθαίνουν οι εμφανίσεις τους στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και στον έντυπο χώρο, διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλο των μνημονιακών μέτρων.
Η ύψιστη επιλογή για αυτούς, το πρώτο θέμα, το κεφαλαιώδες ζήτημα θα είναι όχι πλέον η αναρχική στάμπα στο μπλουζάκι του όποιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά από δω και πέρα πρωτεύον θα είναι το «μπέρμπερι» πουκάμισο του Τσίπρα. Παραμονές των εκλογών πιστεύουν πως θα τον αποτελειώσουν με καταγγελίες για το σώβρακο!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Zήτω στους βλαχοδήμαρχους, ζήτω στον αρθρογράφο Στεφ Πριν, ζήτω και στου Τσίπρα το...σώβρακο!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.