ΑΚΑΡΠΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ 4 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 10 ΧΙΛ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΝΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΦΚΑΘ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ-ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΟΦΚΑΘ ΒΑΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.