Σάββατο   21  Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.  Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Ελλάς),  με τη συνεργασία της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ. Οι αγώνες θα γίνουν στην κλειστή Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου Δελασάλ στα Πεύκα Θεσσαλονίκης (λεωφορείο 57, στάση Δελασάλ).
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ. Ελβετικό σύστημα 5 γύρων με χρόνο σκέψης 15 λεπτά με προστιθέμενο χρόνο 3 δευτερολέπτων σε κάθε κίνηση, για τον κάθε παίκτη,  για όλη την παρτίδα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ.      Προσέλευση στις 16:00
                                       Έναρξη        στις 16:30
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Το παράβολο συμμετοχής είναι πέντε (5) ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της  Alzheimer Ελλάς.
ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ. Θα απονεμηθούν  κύπελλα στους τέσσερις πρώτους νικητές (1ος άντρας, 1η γυναίκα, 1ο αγόρι, 1ο κορίτσι)
Επίσης θα απονεμηθούν μετάλλια στους 2ους νικητές και νικήτριες που δεν έχουν σκακιστικό δελτίο των 4 ανωτέρω κατηγοριών.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Επικεφαλής διαιτητής ο Λιάλιας Νίκος.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ. 1) Το αποτέλεσμα του Τουρνουά μεταξύ των  ισόβαθμων (εφόσον έχουν αγωνιστεί  όλοι μεταξύ τους)  2) Αριθμός νικών
3) Κλήρωση.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν σκακιστές κάθε ηλικίας και κατηγορίας. Για συμμετοχή στο τουρνουά μπορείτε να καλείτε
στα τηλ. 6984 600 428 κ. Νίκος  6-8μμ,

              2310 909000 Γραμματεία Εταιρίας Αλτσχάιμερ 7.30πμ – 2.30μμ. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.