Μια νέα Ακαδημία ανοίγει την αγκαλιά της να δεχθεί τους λιλιπούτειους Αθλητές στις άρτιες δημοτικές εγκαταστάσεις στην Άγια Τριάδα, αποτελούμενη από κανονικό γήπεδο πλαστικού τάπητα, γήπεδο φυσικού χλοοτάπητα 8Χ8, αποδυτήρια, κυλικείο και Γραφείο Ενημέρωσης. 

Μεγάλη βάση θα δοθεί στη διαμόρφωση σωστής ποδοσφαιρικής και αθλητικής νοοτροπίας και αγάπης του αθλήματος που αποτελεί το βασικό συστατικό για τη σωστή εξέλιξη του κάθε παιδιού.

Η ακαδημία, συμμετέχοντας στις προσπάθειες γονέων και κηδεμόνων να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των καιρών, ορίζει τη συμμετοχή στα 230 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ιματισμού).
Για τη συμμετοχή 2 παιδιών, στα 330 ευρώ, ενώ για τα τμήματα Bambini και Παιδικό στα 150 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε
στο τηλέφωνο:  6984794229
email : pirsos2011@gmail.com
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.