Με την συνήθη λαμπρότητα  πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρέλαση στην Περαία. Παρέλασαν τα σχολεία του πρώην Δήμου Θερμαϊκού και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.
Παρέμβαση στην εκδήλωση έκανε το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού με ανάρτηση πανό και μοίρασμα προκήρυξης.
Φωτογραφίες της παρέλασης:


























































Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Μια παρέλαση συγκινεί και γεμίζει περηφάνια τους θεατές.
    Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις τους νέους της ένδοξης Ελλάδας να περπατούν λεβέντικα...
    Και όσο μεγαλώνει κανείς τόσο περισσότερο αναπολεί τις παλιές δόξες...
    Αλήθεια, ο...Πεντούσης τι θα σκεφτόταν όσο έβλεπε την παρέλαση; Μήπως τις μάχες που έδινε εναντίον των Ιταλών φωνάζοντας "ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ" ή αν θα ξαναείναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές; Να ξαναείσαι υποψήφιος κύριε Πεντούση, μπορείς τόσα ακόμη να προσφέρεις στον τόπο μας...Είπαμε τα ...αγνά ( έστω και σαρακοστιανά) παλικάρια πάντα μας χρειάζονται , όπως τότε, το ένδοξο ...΄40 !!! Ελα κ. Πεντούση, πάμε πάλι όπως τότε:... "Βάζει ο Ντούτσε την στολή του και την σκούφια την ψηλή του...!"....
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να χαίρεσαι Χρήστο Ιβάνοβιτς και Τζένη τον λεβέντη γιο σας Κωνσταντίνο, που ήταν σημαιοφόρος του σχολείου του ! Πάντα τέτοια!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.