Την καλύτερη απάντηση σε όσους προσπάθησαν με ποικίλους τρόπους να δώσουν τη δική τους ερμηνεία στην παρέλαση έδωσαν τα παιδιά του 20ου δημοτικού σχολείου του Δήμου της Αθήνας.

Την ώρα που ο περιφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προσκαλούσε στην παρέλαση τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, οι μαθητές από την Αθήνα έστελναν το δικό τους αντιρατσιστικό μήνυμα αγκαλιάζοντας το σημαιοφόρο του σχολείο τους.

Μάλιστα η κίνηση αυτή δίνει ακόμα μία απάντηση και σε γονείς που κατά καιρός δεν ήθελαν μαθητές που δεν έχουν αμιγώς ελληνική καταγωγή να γίνονται σημαιοφόροι στην παρέλαση.


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Συγκινητικός ο τίτλος του άρθρου όπως και η φωτο .
    Και προσυπογράφουμε και τα δύο. Πριν μερικά χρόνια κάτι κρυπτοεθνικιστές όπως ο Παπαθεμελάκος, είχαν βγει απ΄τα ρούχα τους κάνοντας δηλώσεις επί δηλώσεων για τον Τσενάϊ κλπ κλπ.
    Φαίνεται ότι ρίξαν νερό στο (ξυνισμένο ούτως ή άλλως) κρασί τους και το πήραν απόφαση πια να σταματήσουν.
    Και ναι μεν το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και όλα τα (θλιβερά) συνεπακόλουθα αναμφισβήτητα υφίστανται και μάλιστα έντονα, όχι όμως ρε τομάρια, όψιμοι εθνικιστές και (κερατωμένοι)πατριδοεραστές να ξεσπάτε στα παιδιά που η μοίρα τα έφερε να μεγαλώνουν σε ξένο τόπο και να ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ μάλιστα στο σχολείο τους !
    Αν είχες κότσια Παπαθεμελάκο και λοιποί φωστήρες, ας βάζατε κάποτε φραγμό με νόμους αυστηρούς στην παράνομη λαθρομετανάστευση.
    Αλλά τότε κάνατε τα χατίρια της Αριστεράς (από κοντά και οι νεοδημοκράτες φυσικά), μην τύχει και χάσετε ψήφους ή τα βάλετε (και) με το ιδεολογικό (κωλο)κατεστημένο που διαμόρφωνε αυτή που διέλυσε τα πάντα στην Ελλάδα !
    Και για να επανέλθουμε στα παιδιά που αξιώθηκαν με την πρόοδό τους στο σχολείο να κρατήσουν την σημαία στην παρέλαση. Ανίκανοι ήσασταν σε πολλά και μάλιστα πολύ. Πως θα γινόταν να είστε ικανοί να μάθετε και να διδάξετε τώρα στα παιδιά ισότητα, αγάπη και δικαιοσύνη, βασικές έννοιες που οφείλουν να διδαχθούν στο σχολείο τους;
    Και επιτέλους, σκέψου ρε κοντέ και κάθε (κοντό)φθαλμε, η σημαία που κρατάνε δεν είναι η σημαία της πατρίδας τους απ΄όπου κατάγονται αυτά τα παιδιά και ίσως μέσα τους θα το ήθελαν αλλά δεν μπορούν, αλλά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ τιμώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.