Στην έκτακτη γενική συνέλευση  των σωματείων-μελών της Ε.Σ.Σ.Θ.Χ. , που διεξήχθη σήμερα 30/10/2013, αποφασίστηκαν τα εξής:
1)     Συγχώνευση της Α’ Τοπικής κατηγορίας με την  Β’ Τοπική κατηγορία σε ένα ενιαίο πρωτάθλημα 9 γύρων  με ελβετικό σύστημα κληρώσεων.  Η αλλαγή θα ισχύσει από το προσεχές πρωτάθλημα του έτους 2014.
2)     Αναδιάρθρωση των συνθέσεων των ομάδων για το ανωτέρω πρωτάθλημα.   Συγκεκριμένα η οκταμελής σύνθεση των ομάδων της νέας Α’ κατηγορίας θα είναι:    1η  -  4η :  Γενικές  σκακιέρες,   5η:  Σκακίστρια,   6η:  Σκακίστρια <16,   7η:   Σκακιστής  ή  Σκακίστρια  <20,   8η:  Σκακιστής  ή  Σκακίστρια  <16.
3)    Να ζητηθεί από την Ε.Σ.Ο. να καλύπτει το κόστος αξιολόγησης  από την
FIDE  των εθνικών διασυλλογικών διοργανώσεων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.