Σε... άδεια γραφεία προσπαθεί επί ματαίω ηΧρυσή Αυγή να συσπειρώσει τα μέλη της, καθώς όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος, ακόμα και οι κραταιοί πυρήνες έχουν ξεμείνει από μέλη. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, άφαντοι παραμένουν οι χρυσαυγίτες στα Άνω Λιόσια, στη Μηχανιώνα και την Κόρινθο, ενώ κλειστά είναι και τα γραφεία σε Ανάβυσσο, Μέγαρα,Αμαλιάδα, Ιεράπετρα και Νίκαια.

Σχεδόν έναν μήνα μετά τη σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, οι συγκεντρώσεις που επιχειρούνται σε γραφεία νομών ή περιφερειών με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, αποφέρουν το μέγιστο 25-30 άτομα, που ανήκουν στον στενό κύκλο της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες ημέρες, υπήρξε κεντρική κατεύθυνση να αναρτηθούν στα γραφεία ανά την επικράτεια πανό με το σύνθημα «Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει».

Αρκετά τοποθετήθηκαν, μόνο που τα μπαλκόνια είναι έρημα και στα γραφεία δεν εμφανίζεται ψυχή.

Ενδεικτικά, στο Ηράκλειο Κρήτης, τα Χανιά, το Άργος,την Καλαμάτα, τα Δωδεκάνησα και την Πάτρα, η οργάνωση παραμένει σχεδόν εξαφανισμένη.




πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.