Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της ΤΕΘ ΑΕ Δ. Θερμαϊκού, στη ΄΄PHILOXENIA 2013΄΄, 21 – 24 Νοεμβρίου 2013, στο χώρο της Δ.Ε.Θ. περίπτερο 13, θέση 38 και σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση για συμμετοχή, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις  με σκοπό την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παραδοσιακής κουζίνας του Δήμου Θερμαϊκού.

Σάββατο 23/11/2013

    12:00 π.μ.: Πολιτιστικός Σύλλογος Περαίας, θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς και θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα στους επισκέπτες.
     13:00 μ.μ.: Σύλλογος ΄΄ΑΓΑΠΗ΄΄ Περαίας, θα προσφέρει χειροποίητα παραδοσιακά πιάτα της περιοχής.
     18:00 μ.μ.: Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ΄΄, Ν.Επιβατών θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς και θα προσφέρει στους επισκέπτες παραδοσιακά ποτά.

Κυριακή 24/11/2013

      11:00 π.μ.: Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ν.Μηχανιώνας, θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς και θα προσφέρει παραδοσιακά γλυκίσματα στους επισκέπτες.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο θα προσφέρεται στους επισκέπτες κρασί και τσίπουρο από τοπικούς παραγωγούς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.