Τα τελευταία χρόνια βρήκε τον δρόμο του. Οι φίλοι του το έχουμε καταλάβει. Η φωτογραφία αποδείχτηκε η μεγάλη του αγάπη. Η φωτογραφική μηχανή είναι η συνέχεια του βλέμματός του. Αποτυπώνει τοποθεσίες, πρόσωπα, συναισθήματα συνεχώς. Ανεβάζει τις φωτό του στο facebook (https://www.facebook.com/christos.christodoulou.71) και μας τρελαίνει  τις περισσότερες φορές. Τον ρωτάμε για τις εικόνες και δεν κουράζεται να μας περιγράφει πως "έπιασε" τη στιγμή, το χρόνο, το φως και τι του "έδωσε" η εικόνα.
Πέρσι τον Δεκέμβρη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την 1η έκθεση φωτογραφίας ("Εικόνες από τον Θερμαϊκό" ), που αποτέλεσε σταθμό για τα πολιτιστικά δρώμενα στο πεδίο της φωτογραφίας για τον Δήμο Θερμαϊκού.
Τώρα προχωράει στην δημιουργία ενός καταπληκτικού βίντεο που επιμελήθηκε ο ίδιος με φωτογραφίες του χρόνου που περπατάμε και με μια φανταστική επίσης μουσική επένδυση.
Χαρείτε την πολύ καλή δουλειά του ΦΙΛΟΥ, συντοπίτη, φωτογράφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αντώνης Παρταλιός21 Νοεμβρίου 2013 στις 4:39 μ.μ.

    Καταπληκτικές φωτογραφίες
    Μας ταξίδεψες!!!Έστω και για
    16:40 Εγώ τουλάχιστον το
    είχα απόλυτη ανάγκη
    Υ.Γ.Μερικές είναι από Κέρκυρα
    (καντούνια)ή κάνω λάθος ;
    Εύγε Χρήστο και καλή συνέχεια

    Αντώνης Παρταλιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.