Εκατοντάδες μαμάδες με μωρά στην αγκαλιά βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Δράσης Δημόσιου Θηλασμού που διοργανώθηκε ταυτόχρονα σε 38 πόλεις της Ελλάδος.

Στό­χος της γι­ορ­τής, ή­ταν μη­τέ­ρες – μέ­λη των ο­μά­δων του Δι­κτύ­ου να ευ­αι­σθη­το­ποι­ή­σουν, να α­φυ­πνί­σουν και να υ­πο­στη­ρί­ξουν τις νέ­ες μη­τέ­ρες και την ελ­λη­νι­κή κοι­νω­νί­α γε­νι­κό­τε­ρα για το μη­τρι­κό θη­λα­σμό, εμ­πρά­κτως, ως ει­κό­να και πα­ρου­σί­α, «α­πό μη­τέ­ρα προς μη­τέ­ρα».

Στό­χος εί­ναι η Ελ­λά­δα να α­πο­τε­λέ­σει μια χώ­ρα υ­πο­στη­ρι­κτι­κή και φι­λι­κή προς το θη­λα­σμό, δίνοντας ένα τρυφερό μήνυμα υγείας προς τις μέλλουσες μητέρες αλλά και πλήθος κόσμου που θέλησε να ενημερωθεί σχετικά με το μητρικό θηλασμό.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.