Με στόχο την συστηματική και ουσιαστική συνεργασία, την σύνθεση πόρων και δυνάμεων για τον αρτιότερο συντονισμό ήδη υφιστάμενων δομών, οργανισμών &  παρεμβάσεων των Δήμων και Ιδιωτικών Φορέων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης , οργανώνονται μία σειρά ενέργειες για την στήριξη της κοινωνικής και εργασιακής ένταξης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Τοπικής Δράσης Κοινωνικής Συνοχής & Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, που υλοποιείται από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται ένα Διήμερο Βιωματικό – Εκπαιδευτικό Εργαστήριο στις 7- 8 Νοε 2013 στο Δήμο Θέρμης, για στελέχη και εκπροσώπους των Κοινωνικών Δομών & Φορέων που δραστηριοποιούνται στους Δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με θέμα την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Το Εργαστήριο είναι ενταγμένο στην Δράση ‘’ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ’’ 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.