Η επόμενη συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Θέρμης θα γίνει στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα Βασιλικών την 04η-12-2013, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 µ.µ., κατά την οποία θα συζητηθούν τα παρακάτω θέµατα :

1. Αναπροσαρµογή τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισµού και δηµοτικού φόρου. 


2. Καθορισµός ενιαίου συντελεστή Τ.Α.Π. στο ∆ήµο Θέρµης. 

3. Αποδοχή της απόφασης έγκρισης του έργου «Ανακατασκευή δηµοτικού κτιρίου Λιβαδίου για τη φύλαξη ιστορικού αρχείου» µε κωδικό 2013ΣΕ03900001 στο Πρόγραµµα ∆ηµοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

4. Υποβολή αίτησης ανάκλησης για ένταξη σε χρηµατοδότηση έργου από την πρόσκληση µε κωδικό 2 στο Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 και υποβολή της εκ νέου για ένταξη στο Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», άξονας προτεραιότητας 2 «Προστασία και διαχείριση υδατικών πόρων», κωδικό θεµατικής προτεραιότητας 46 «Επεξεργασία νερού» για το έργο «Κατασκευή
εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων Λακκιάς και συνδετηρίου µε συλλεκτήρα Λουτρών – Θέρµης» και σύναψη της σχετικής προγραµµατικής σύµβασης µε τη ∆.Ε.Υ.Α. Θέρµης.

5. Υποβολή αίτησης ανάκλησης για ένταξη σε χρηµατοδότηση έργου από την πρόσκληση µε κωδικό 2 στο Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 και εκ νέου υποβολή της για ένταξη στο Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», άξονας προτεραιότητας 2 «Προστασία και διαχείριση υδατικών πόρων», κωδικό θεµατικής προτεραιότητας 46 «Επεξεργασία νερού» για το έργο «Κατασκευή
εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων Σουρωτής και συνδετηρίου µε συλλεκτήρα Βασιλικών - Θέρµης» και σύναψη της σχετικής προγραµµατικής σύµβασης µε τη ∆.Ε.Υ.Α. Θέρµης.

6. Έγκριση εκπόνησης της υπ αριθµ. 44/2013 µελέτης µε τίτλο «Μελέτη Β’ αναδασµού αγροκτήµατος Βασιλικών της ∆.Ε. Βασιλικών του ∆ήµου Θέρµης και Μ.Π.Ε. έργων αναδασµού» και καθορισµός τρόπου ανάθεσης.

7. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισµός τρόπου εκτέλεσης της πράξης «Ανάπτυξη κόµβου στο διαδίκτυο για παροχή γεωγραφικών πληροφοριών και συναφών υπηρεσιών σε φορείς της διοίκησης, µελετητές, πολίτες και επιχειρήσεις στους ∆ήµου Θέρµης και Πυλαίας – Χορτιάτη» µε κωδικό MIS 327732 στο Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης.

8. Σύσταση ∆ικτύου Ο.Τ.Α. µε τη µορφή αστικής εταιρείας µη κεδροσκοπικού χαρακτήρα.

9. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Ανάδειξη και οργάνωση του άλσους του αρχαιολογικού χώρου της «Τράπεζας» Θέρµης».

10. Έγκριση τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «∆ιαµόρφωση χώρου µονάδας εκπαίδευσης & κατάρτισης εθελοντών πολιτικής προστασίας σε θέµατα φυσικών καταστροφών».

11. Έγκριση 5ουΑνακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 5ου
Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «∆ιανοίξεις οδών στην επέκταση Θέρµης».

12. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης οικισµού Τριαδίου (περιοχή επέκτασης)».

13. Συγκρότηση ∆ηµοτικής Επιτροπής ∆ιαβούλευσης (εξ αναβολής).

14. Καθορισµός αµοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου (εξ αναβολής).

15. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Φυσικού Εδάφους του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση και επισκευή της οδού που συνδέει τους οικισµού ∆.Κ. Τριλόφου και Επανωµής του ∆ήµου Θέρµης.

16. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Φυσικού Εδάφους του έργου «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στις κοινότητες Λιβαδίου, Περιστεράς, Αγίου Αντωνίου (οικισµοί Αγ. Αντωνίου και Μονοπηγάδου) της ∆ηµοτικής Ενότητας Βασιλικών ∆ήµου Θέρµης».

17. Συγκρότηση επιτροπής για τη διενέργεια δηµοπρασιών για εκποιήσεις, εκµισθώσεις και µισθώσεις και κινητών και ακινήτων πραγµάτων του ∆ήµου σύµφωνα µε τις διατάξεις του Π.∆. 270/81 για το έτος 2014.

18. Έγκριση προµηθειών του ∆ήµου.

19. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προµήθειας εξοπλισµού σχολικών µονάδων ειδικής αγωγής ∆. Θέρµης (2ος
διαγωνισµός – Πακέτο Ε : Εξοπλισµός γυµναστικής αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής).

20. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προµήθειας εξοπλισµού µονάδας εκπαίδευσης των εθελοντικών οµάδων πολιτικής προστασίας του ∆ήµου Θέρµης (πακέτο Γ – ψυγείο και κλιµατιστικά).

21. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προµήθειας εξοπλισµού µονάδας εκπαίδευσης των εθελοντικών οµάδων πολιτικής προστασίας του ∆ήµου Θέρµης (πακέτο Γ – καλάθια απορριµµάτων, φαρµακείο, πίνακας).

22. Μετάθεση συµβατικού χρόνου φόρτωσης – παράδοσης της προµήθειας µε τίτλο «Προµήθεια προκατασκευασµένου ξύλινου φυλακίου µε στέγη, για τους εθελοντές πολιτικής προστασίας σε θέµατα φυσικών καταστροφών στο ∆ήµο Θέρµης».

23. Κατ’ αρχήν έγκριση εγκατάστασης πειραµατικής ανεµογεννήτριας σε χώρο του ∆ήµου Θέρµης σε συνεργασία µε την Πολυτεχνική Σχολή Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

24. Αίτηµα για παραχώρηση χρήσης χώρου της ∆ηµοτικής Κοινότητας Θέρµης.

25. ∆έσµευση πίστωσης για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου οικισµού Θέρµης.

26. Αναµόρφωση προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2013 του ∆ήµου Θέρµης.

27. Επιχορήγηση Σχολικών επιτροπών και κατανοµή σχετικής πίστωσης σε αυτές.

28. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγραφής χρεών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.