Με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών Επανομής έγινε η 1η συγκέντρωση των κατοίκων Επανομής στις 27-11-2013 με παρόντες 100 άτομα περίπου.
Πάρθηκε η απόφαση να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε η κεραία να μεταφερθεί σε απομακρυσμένο από κατοικημένη περιοχή κατάλληλο μέρος.
Συστήθηκε επιτροπή αγώνα αποτελούμενη από τους Γιώργο Σφυρή, Στράτο Ιορδάνογλου και Δέσποινα Κυργιαφίνη οι οποίοι θα κάνουν τις εξής άμεσες ενέργειες:
1. Αναζήτηση της μελέτης Περιβαλλοντικών Όρων.
2. Επαφή με την διοίκηση της Αναγέννησης Επανομής με απαίτηση να γίνει ενημέρωση και να δημοσιοποιηθεί η σύμβαση με την Cosmote στα πλαίσια της διαφάνειας απέναντι στους κατοίκους υποστηρικτές της ομάδας και των οικογενειών παικτών της.
3. Οργάνωση ενημερωτικής εκστρατείας.
Θα ακολουθήσει και άλλη συγκέντρωση κατοίκων η οποία θα εξαγγελθεί από την Κίνηση Πολιτών.
Όλες οι πληροφορίες θα δίνονται στην ιστοσελίδα www.politesepanomis.blogspot.com.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.