Ο Αχιλλέας Περαίας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο «Χωριό της Ειρήνης» στην Καρδία Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 13.00.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να παρευρεθείτε για να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα έμπρακτα τη μοναδική οργανωμένη εκδήλωση οικονομικής στήριξης του συλλόγου τη δύσκολη αυτή εποχή.

Η διασκέδαση στον εντυπωσιακό αυτό χώρο είναι εγγυημένη χάρη στο εκλεκτό μενού που διαθέτει τα πάντα, μέχρι και νηστήσιμο φαγητό, απεριόριστο ποτό, ζωντανή μουσική, χορό και μεγάλη λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα σε κάθε λαχνό!

Το Χωριό της Ειρήνης μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ψυχαγωγίας κάθε μέλους της οικογένειας σαν αυτής του συλλόγου μας, αλλά ειδικά για τους μικρούς μας φίλους εκτός από τους χώρους περιπάτου, υπάρχουν παιδική χαρά και πάρκο σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον.

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα του συλλόγου 23920-25.530 και 6947-35.10.40.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.