Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (ΔΕΠΕ) είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει  και να ενεργοποιήσει τους πολίτες μέσα από κοινωνικές-πολιτιστικές δράσεις, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής  όλων μας.
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών μας δράσεων  παρουσιάζουμε  στο χώρο μας Αίθουσα ΔΡΩ, Διστόμου 45, στον Κολωνό και μόνο για δύο παραστάσεις την Κυριακή 24/11 και την Κυριακή 1/12, τη θεατρική παράσταση για παιδιά
                                                 
Ένας Αλλιώτικος Γάτος
Με τους
Γιώργο Γιαννακάκο & Μάρω Αγρίτη

Κείμενο- σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταμούλης

Λίγα λόγια για το έργο

Μπορεί ένας γάτος να αγαπάει το νερό;
Να φτιάχνει καράβια;
Να έχει φίλους ποντικούς;
Να μιλά με ανθρώπινη φωνή;
Ναι, όταν είναι ένας  αλλιώτικος γάτος! Ένας γάτος με ευαισθησίες και συμπόνια!
 
Ένα παραμύθι που μιλάει για τις αξίες της ζωής, τη φιλία, τα όνειρα, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, την οικολογία και πάνω απ’ όλα για την αγάπη, γεμάτο χιούμορ και ανατροπές!

Η  παράσταση έχει παρουσιαστεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Νοσοκομεία Παίδων Αγλαϊα, Κυριακού, Αγία Σοφία και Πεντέλης ως χορηγία της ελληνικής κοινότητας  Λουξεμβούργου και σε διάφορους συλλόγους και σχολεία.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.