Η αντιπολίτευση αντί να μας συμπονά και να κλαίει για τα βάσανά μας, μπορεί να κάνει κάτι για δικαιολογήσει την ύπαρξή της, όπως το να βγάλει τα άπλυτα των προδοτών στην φόρα!!

Επειδή Δημοκρατία ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ και δεν μπορεί κανένας πολίτης να τους ελέγξει, κι επειδή οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν είναι οι εκπρόσωποί του, και/για να αποδείξουν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, καλούνται να βγάλουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν ότι ΚΑΘΕ εμπορική συναλλαγή που κάνει το κράτος είναι ξεπούλημα περιουσίας των Ελλήνων πολιτών και ζημιώνεται η χώρα.

Δεν θα μπείτε σε μεγάλο κόπο κύριοι, όποια υπόθεση και να πιάσετε (μία στην τύχη) ΣΙΓΟΥΡΑ θα αφορά πώληση που πραγματοποιήθηκε χωρίς ανοιχτό διαγωνισμό, χωρίς εκτίμηση περιουσιακών στοιχείων, πωλήθηκε σε τιμή κατώτερη της πραγματικής αξίας, οι «επενδυτές» λαμβάνουν επιδοτήσεις και κρατικές ενισχύσεις, απαλλάσσονται από φόρους, το κράτος ζημιώνεται κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ, και φυσικά, αν ψάξετε και λίγο παραπάνω θα βρείτε και τα υπέρογκα ποσά με τα οποία μιζώθηκαν όσοι υπέγραψαν τον κάθε ξεπουλημό. (Αφορά ΚΑΘΕ εμπορική συναλλαγή των «αριστότερων υμών», από την μεταπολίτευση κι ενταύθα, και κυρίως σήμερα.)

Κι αντί να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για την καθαρίστρια που απολύθηκε να δημοσιοποιήσετε τις συμφωνίες που υπεγράφησαν με ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού, για να διαφανεί κατά πόσο το έξοδο για τον πολίτη θα μειωθεί. Α, να βρείτε και ποιος υπέγραψε την παραχώρηση στο συνεργείο για να του χρεωθεί και η αναλογούν μίζα.

Κι αντί να θρηνείτε ως συμπαράσταση στον συνταξιούχο, πείτε του με ποιον τρόπο έπαιξαν τα λεφτά του στον τζόγο, πόσα εκατομμύρια έβγαλαν οι απάτριδες, για να μπορούν σήμερα να του λένε ευθαρσώς "δεν έχω τα χρήματά σου, αλλά φταις γιατί έκλεβες"!

Κι αντί να το παίζεται αγωνιστές που στέκεστε στο πλευρό του χειμαζόμενου ελληνικού λαού να βγάλετε στην φόρα τους μαϊμού δημόσιου οργανισμούς, στους οποίους δουλεύουν ανύπαρκτοι πολίτες, και τους μισθούς τούς λαμβάνει κάποιος εκ των προδοτών ως "δώρο" για να συναινέσει στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και στον ξεπουλημό της πατρίδας.

Ανάλογα συμβαίνουν και σε όλα τα ταμεία που οι μαύρες τρύπες τους χάσκουν -έως και την σήμερον χωρίς αιδώ-, μιας και είναι η «πληρωμή» κάποιου για να μην μιλήσει και να τηρήσει τα προμελετημένα και (από όλους) συμφωνηθέντα.

Η γνωστοποίηση των αυτών στοιχείων θα είναι από μόνη της ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!

(Να δούμε πού θα βρείτε τρύπα να χωθείτε.)

Α, κι αν δεν το κάνετε αυτό σαν αντιπολίτευση θα σημαίνει αυτομάτως ότι είστε μαζί στο φαγοπότι (ότι κάποια μαύρη τρύπα κι εσείς αρμέγετε), οπότε και θα έχετε ακριβώς την ίδια τύχη με αυτούς (όλους όσους) που κυβέρνησαν την χώρα.

(Σαν να ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κλαίτε εσείς.)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.