Υπερψηφίστηκε χθες με σχετική πλειοψηφία του τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θερμαϊκού για το 2014. Για έργα ύψους 15.000.000 € μίλησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Αθανασιάδης και ανέφερε τις περιοχές και το κόστος ενός εκάστου. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στις ολοκλήρωση τριών μελετών, 3,8 εκατ. € για τον πεζόδρομο Ν. Επιβατών, ανάπλαση περιοχής Ρετσέλη στη Μηχανιώνα ύψους 1,5 εκατ. € και ανάπλαση Μεσημερίου. Στην συνέχιση ηλεκτροφωτισμού της οδού Ανθέων προς τον Μπαξέ. Αλλά και σε άλλα έργα που δεν έχουμε αντιληφθεί.

Μόνο το ένα (1) εκατομμύριο € θεωρεί πως είναι πραγματικό ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Μαυρομάτης και ότι τα υπόλοιπα είναι σχεδιασμοί "επί χάρτου" που δεν αφορούν την πραγματικότητα.
Ακούστε τις τοποθετήσεις όλων των ομιλητών (Μόραλη, Μισαλέμης, Στεφανίδης, Μπαλασάς), στην συνεδρίαση της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου .... και ελπίζουμε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.
Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.