Αυτά που προλέγαμε δεν είναι πλέον επιστημονική φαντασία, ούτε αφορούν ανθρώπους αγνώστους και μακρινούς. Πολύ περισσότερο δεν εκτελούνται οι αποφάσεις κατασχέσεων από  τις τράπεζες μόνο.

Έχουμε πλέον αποφάσεις κατάσχεσης κατοικίας και σε δημότη Θερμαϊκού, με εκτελεστή και επισπεύδοντα τον Δήμο Θερμαϊκού.


Διαβάζουμε από ποστ του Γιώργου Λαζαρίδη στο facebook:

Κοινοποιήθηκε από τον δήμο Θερμαϊκού σε δημότη του απόφαση κατάσχεσης της κατοικίας του, διότι οφείλει πρόστιμα από χρήση αιγιαλού! Ενώ λοιπόν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ του επιβλήθηκαν από τον δήμο τα συγκεκριμένα πρόστιμα, πάνε να του πάρουνε και το σπίτι! Γνωρίζει άραγε ο δήμαρχος τι υπογράφει; Είτε ναι είτε όχι, είναι πλέον επικίνδυνοι για τους πολίτες τους!

Και συνεχίζει:
Γιώργος Λαζαρίδης Εκεί στο δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζουν και ξανασυνεδριάζουν, ΔΕΝ πήρε κανένας χαμπάρι τι γίνεται; Η αγωνία τους να βρουν υποψηφίους για τις εκλογές ΔΕΝ τους επιτρέπει να ενημερώνονται για την ανεκδιήγητη οικονομική υπηρεσία του δήμου; Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του κόσμου κύριοι κι αφήστε την προεκλογική εκστρατεία για τον χρόνο της.
Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι γνώστης των εσωδιοικητικών πραγμάτων αφού διετέλεσε Αντιδήμαρχος αυτής της Διοίκησης.
Τι λένε οι "αρμόδιοι" ;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.