30 ταινίες - 11 Χώρες

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2013

"Escape!"
Σάββατο βράδυ, 7η Δεκεμβρίου, 2013, 20:00
στο  Θέατρο ΚΑΠΠΑ (Περαία, Θεσσαλονίκη)
Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί και να μοιραστούν μια αξέχαστη βραδιά κινηματογράφου!

Μετά - κόμμα: Ζωντανή μουσική κινηματογράφου "Αποδράστε με μουσικές νότες ..." με την Ρίτα Tilkeridou (φωνή), Βαγγέλης Βαλάσης και ο Μάνος Μπουζάκης (κιθάρα), Θέατρο Φουαγιέ
ESCAPE! 

Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή του 6ου Thermaikos International 2min Film Festival με χαρά σας παρουσιάζουμε όλους τους συμμετέχοντες δημιουργούς και όλες τις ταινίας που παίρνουν μέρος. 

Θυμηθείτε: Αύριο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 8 παρά τέταρτο οι πόρτες του θεάτρου ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία, ανοίγουν και σας υποδεχόμαστε στη δική μας γιορτή κινηματογράφου. Ψηφίστε ζωντανά τις αγαπημένες σας ταινίες (πάρτε στυλό μαζί σας)! 

Εκτός συναγωνισμού θα προβληθεί η ταινία της Αμερίσσας Μπάστα "Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη" με πρωταγωνιστές τους Άκη Σακελλαρίου, Αθηνά Μαξίμου, Ράνια Οικονομίδου. 

Ένα after festival party με ζωντανή μουσική και τραγούδια από τον κινηματογράφο σας περιμένει, κρασί, ποτά, κεράσματα. 

Όλα στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών του Δήμου Θερμαϊκού 2013! 

ESCAPE! 

Όλα αυτά στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών του Δήμου Θερμαϊκού! Μην το χάσετε!

6 χρόνια THERMAIKOS FILM FESTIVAL (2008 – 2013)

Το “Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών έως 2 λεπτά” συνεχίζει για 6η χρονιά να δηλώνει δημιουργικά την παρουσία του στο πολιτισμικό σκηνικό του Δήμου Θερμαϊκού, προσφέροντας ψυχαγωγία, γέλιο, συγκινήσεις μέσα από ένα εναλλακτικό κινηματογραφικό βίωμα. Για 6η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ παρουσιάζει ξεχωριστές κινηματογραφικές δημιουργίες έως 2 λεπτά από όλον τον κόσμοκαι την Ελλάδα, από επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες κινηματογραφιστές,με το σλόγκαν “Escape!”

Η ιδέα για το Φεστιβάλ γεννήθηκε στους κόλπους της καλλιτεχνικής ομάδας του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θερμαϊκού το καλοκαίρι του 2008, με την αισθητική και καλλιτεχνική πρόθεση να στηθεί κάτι πρωτότυπο, διαφορετικό, ανέλπιστο.

Η αρχική ιδέα βρίσκεται σε μια συνεχή ροή ωρίμανσης: εμφανίστηκε
“Οut of the blue” το 2008, προκάλεσε “Ηigh Τension” το 2009, οδήγησε σε ΣΙΝΕργεια (CINErgy) το 2010, βάδισε σε CINE-tracks έξω από το mainstream της μαζικής κουλτούρας το 2011, “φώτισε” τα σκοτάδια ως φάρος πολιτισμού το 2012 και συνεχίζει φέτος με την υποστήριξη του σινεφίλ κοινού και των δημιουργών, Ελλήνων και ξένων, προσκαλώντας όλους εσάς σε ‘απόδραση’... 

Παράλληλα, το 2012 λειτούργησαν για πρώτη φορά δύο παράλληλες δράσεις του Φεστιβάλ, το “Thermaikos Film Festival πιάνει λιμάνι στα σχολεία” με εκπαιδευτικές προβολές στα Γυμνάσια του Δήμου Θερμαϊκού – οι εκπαιδευτικές προβολές συνεχίζονται και φέτος - και οι “Βραδιές Κωμωδίας” με επιλεγμένες
κωμικές ταινίες από το συνολικό υλικό του Φεστιβάλ.

Με προσήλωση στην ποιότητα και τη διατήρηση του μοντέρνου και
πρωτοποριακού χαρακτήρα του Φεστιβάλ αλλά και με διάθεση ανατρεπτική, σας παρουσιάζουμε ταινίες ποικίλων θεματικών, υφών και τεχνικών: animation, drama, fiction, κωμωδία, experimental κ.ά. Με όχημα το πρωτότυπο περιεχόμενο, αλλά και με την πεποίθηση ότι η ποιότητα, η πολυμορφία και η αυθεντικότητα μπορούν να συγκινήσουν κάθε θεατή, σας παρουσιάζουμε συναρπαστικά έργα έως 2 λεπτά από Γαλλία, Ρωσία, Ισπανία, Ιταλία, Ινδία, Ελλάδα, Τουρκία, Βέλγιο, Γερμανία, Εσθονία, Πολωνία και Νορβηγία.


Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.