Χωρίς τέλος είναι οι εκπλήξεις από τα στοιχεία που αφορούν στη Χρυσή Αυγή και βρίσκονται στη διάθεση των ανακριτριών της υπόθεσης.

Ένα ακόμα βίντεο που προκαλεί αίσθηση, και προέρχεται από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στους Η/Υ βουλευτών της Χ.Α., δείχνει τον εκπρόσωπο Τύπου της Χ.Α. να προσεγγίζει ημίγυμνος πινακίδα (που αναγράφει Αρχαία Λατομεία) σε ερημικό δρόμο.

Κρατώντας καραμπίνα (αγνώστου τύπου όπλου), ο Ηλίας Κασιδιάρης πυροβολεί, γεμίζοντας με τρύπες την πινακίδα.

Η κίνηση του Κασιδιάρη σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει γυμναστικές ασκήσεις, αντιθέτως παραπέμπει ξεκάθαρα σε στρατιωτική εκπαίδευση.

Το βίντεο- ντοκουμέντο περιλαμβάνεται στον ογκώδη φάκελο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής που έχουν στα χέρια τους οι εφέτες ανακρίτριες.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.