Δεν μ' αρέσει να γίνομαι κυνικός, όμως αυτό το όψιμο ενδιαφέρον των Δημάρχων ανά την Ελλάδα να βοηθήσουν ξαφνικά στην επανασύνδεση του ρεύματος στα χιλιάδες νοικοκυριά που εδώ και μήνες (ή χρόνια) βρίσκονται στο σκοτάδι, μου βρωμάει... 

Μη μου πείτε πως το κάνουν μόνον επειδή πεθαίνει κόσμος από μαγκάλια... Νοικοκυριά χωρίς ρεύμα σημαίνει και όχι έσοδα από Δημοτικά Τέλη για τους Δήμους. Προσωπικά ο μισός σχεδόν λογαριασμός της ΔΕΗ μου είναι Δημοτικά Τέλη. Οι Δήμοι χάνουν λεφτά και γι' αυτό αναλαμβάνουν δράση να ανακοπεί η μείωση των εσόδων τους. 

Από την άλλη βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο για τις Δημοτικές Εκλογές και οι Δήμαρχοι κόπτονται ξαφνικά να αναδείξουν το φιλολαϊκό προφίλ τους, το υποτιθέμενο "ανθρώπινο" πρόσωπο τους, άσχετα αν είναι οι περισσότεροι στυγνοί εξουσιοφρενείς που νοιάζονται μόνον για τα συμφέροντα τους. 

Από τέτοιον "προεκλογικό ανθρωπισμό" στην Ελλάδα έχουμε μπουχτίσει...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.