Τεσσεράμησι μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και τα συνεργεία υποψηφίων δημάρχων είναι σε ρυθμούς έξαρσης. Αναζητούν συμμαχίες, υποψηφίους, στηρίξεις αποδοχής, χορηγούς αλλά ...... και φροντίζουν να έχουν δημοσκοπήσεις που να επιβεβαιώνουν τα ρίσκα που παίρνουν, όσον αφορά την κάθοδό τους (γιατί όχι άνοδό τους ;;;;) στον στίβο διεκδίκησης της δημαρχίας του Θερμαϊκού.

Στα πλαίσια αυτά θα πρέπει να αναζητήσουμε τους λόγους της έρευνας που γίνεται από μια εταιρία δημοσκοπήσεων (ηλεκτρονικά) και την οποία μας την έκανε γνωστή ο Κυριάκος Στεφανίδης, ο οποίος και την επιμελήθηκε και τα αποτελέσματα της οποίας θα συλλέξει. Όπως μας πληροφορεί "το παρόν ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο μόνο διαδικτυακά στην διεύθυνση http://www.surveymoz.com/s/98949NWHEK, μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014 και είναι ανώνυμο. Αποτελεί μια έρευνα για τα θέματα που απασχολούν τους δημότες και τα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται πολιτικά στον Δήμο Θερμαϊκού. Οι ερωτήσεις απευθύνονται μόνο στους ψηφοφόρους του Δήμου Θερμαϊκού.
Η γνώμη σας είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε οι απαντήσεις να είναι ειλικρινείς. Επίσης θα θέλαμε να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο σε γνωστούς και φίλους σας, ώστε να υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων για να έχουμε πιο έγκυρο αποτέλεσμα
".


Με όλες τις επιφυλάξεις που έχουμε, όσον αφορά τις πιθανότητες διαβλητότητας  παρόμοιων δημοσκοπήσεων, θα περιμένουμε τα όποια αποτελέσματα ώστε να τα αξιολογήσουμε και να τα κρίνουμε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μια κατεβαίνει με τον Αλεξανδρή μετά πίνει τσίπουρο με τον μαυρομάτη, μετά τον αναφέρει ο τσαμασλής.
    Μετά ανακοινώνει ότι θα κατέβει στις εκλογές!
    Μετά ακυρώνει την κάθοδο στις εκλογές.
    Μετά πληρώνει δημοσκόπηση!
    Είναι βράχος στις απόψεις του! Είναι να μην τον θέλεις και δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.