Το σοκ από τον άδικο χαμό της 13χρονης Σάρας, που την περασμένη Κυριακή πέθανε από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού που εκείνη και η μητέρα της είχαν ανάψει για να ζεσταθούν δεν έχει περάσει και σήμερα τα ξημερώματα παραλίγο να υπάρξει ακόμα μια τραγωδία.

Τέσσερις άνθρωποι κινδύνευσαν να καούν ζωντανοί όταν, τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά στη μονοκατοικία όπου μένουν στην οδό Ψυχάρη, στην περιοχή του Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξέσπασε στις 04:16 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η οικογένεια προσπαθούσε να ζεσταθεί με μια σόμπα και κάποια κεριά. Πιθανόν τα σκεπάσματα να "άρπαξαν" και η φωτιά να επεκτάθηκε.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον παππού, τη γιαγιά, τον γιό τους και το εγγονάκι τους. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, δυο από τα μέλη της οικογένειας φέρουν και εγκαύματα.

Έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί η Πυροσβεστική.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.