Χαιρόμαστε πολύ κάθε φορά που μιλάμε για δουλειές νέων ανθρώπων. Ιδιαίτερα για δημιουργίες μαθητών από την περιοχή μας. Σήμερα χαιρόμαστε διπλά που σας προτείνουμε να δείτε ένα αντιρατσιστικό βίντεο που υπογράφει μια ομάδα μαθητών από την Μηχανιώνα. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Ξανθόπουλο, τον Ράμι Αλμπελμπέϊσι, τον Γιώργο Πρεφτίτση, τον Νίκο Μπάρμπα και τον Μπάμπη Πολίτη. Το βίντεο έχει τον τίτλο "Στην κόψη του ξυραφιού".
Από αυτά τα παιδιά  δύο συμμετοχές του Γιώργου Πρεφτίτση είδαμε στο φετινό Thermaikos film festival 2 min, τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. Τον Ράμι τον γνωρίζουμε από μουσικές εμφανίσεις του σε δρώμενα της περιοχής μας (παίζει κιθάρα και πιάνο) και από ότι διαπιστώνουμε έχει κι άλλα ταλέντα.
Χαρήκαμε το βιντεάκι και περιμένουμε και νέες προσπάθειες και γιατί όχι; Μια συμμετοχή που θα βραβευτεί στο 7ο thermaikos film festival 2min.
Συγχαρητήρια παιδιά και καλή συνέχεια!!!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.