Τα πάντα ξεκινούν με μια ιδέα.

Την ιδέα κατέθεσε ένας παθιασμένος ερασιτέχνης (με την εννοιολογική σημασία της λέξης έρωτας για την τέχνη), ο συμπολίτης μας Χρήστος Χριστοδούλου.

Με ένα κείμενό του προτείνει την ίδρυση Φωτογραφικής Λέσχης Θερμαϊκού. Μια υπέροχη ιδέα που πιστεύουμε πως μπορεί να υλοποιηθεί γιατί πιστεύουμε πως θα αγκαλιαστεί από τους πολλούς λάτρεις της φωτογραφικής τέχνης στην περιοχή μας.

Δουλειές του Χρήστου έχουμε θαυμάσει σε ατομική έκθεση παλαιότερα αλλά και καθημερινά μέσα από την σελίδα του στο facebook.

Διαβάζουμε από την σελίδα που ήδη στήθηκε εδώ και επιγράφεται Φωτογραφική Λέσχη Θερμαϊκού:


Η Λέσχη

Η Φωτογραφική Λέσχη Θερμαϊκού έχει σκοπό να αναδείξει τους ερασιτέχνες φωτογράφους που ασχολούνται με τη τέχνη της φωτογραφίας.

 
Σκοπός της είναι να συσταθεί επίσημα σε σωματείο. Η Φωτογραφική Λέσχη Θερμαϊκού θα είναι ένα ανοικτό προς όλους σωματείο και πολύ εύκολα (χωρίς διατυπώσεις) όποιος επιθυμεί θα μπορεί να γίνει μέλος της. Θα συμπεριλαμβάνει άτομα όλων των ηλικιών, τα οποία έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη για την τέχνη της φωτογραφίας και της εικόνας γενικότερα.


Θα παρουσιάζουμε διαδικτυακά τις δραστηριότητες της Λέσχης και τα μέλη αλλά και όσοι επιθυμούν κι έχουν τη δυνατότητα να αρθρογραφούν και να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους για τη τέχνη της φωτογραφίας.


Η Φωτογραφική Λέσχη Θερμαϊκού θα δίνει την δυνατότητα στα μέλη της να προβάλουν την προσωπική τους ματιά αλλά ταυτόχρονα θα παραδίδει σεμινάρια και θα διοργανώνει διαλέξεις και παρουσιάσεις του έργου μεγάλων φωτογράφων ανοικτές για το κοινό. 


Στόχος της είναι να έχει ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας σε συνεργασία με άτομα, άλλους συλλόγους και φορείς.

Σας περιμένουμε να δείξετε την αγάπη σας για την φωτογραφία!


https://www.facebook.com/groups/1513634058862050/

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.