Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ της Β' Θεσσαλονίκης, σήμερα το απόγευμα στη Ραιδεστό.
Η συνδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ραιδεστού, παρουσία του Γραμματέα του κόμματος κ. Δημήτρη Βίτσα, ασχολήθηκε με την αναδιοργάνωση του κόμματος των μελών, την επίλυση ενδεχόμενων εσωκομματικών διαφοροποιήσεων και την διαμόρφωση πολιτικής εκτίμησης αλλά και οργανωτικής προετοιμασίας  για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Δεν αναμένεται να προκύψουν ονόματα υποψηφιοτήτων για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Αργά το απόγευμα η συνδιάσκεψη κατέληξε με την ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής της Β' Θεσσαλονίκης, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν πιθανότατα αύριο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.