Ο Λαογραφικός Ιστορικός Σύλλογος Ν. Επιβατών « Επιβάτες στους Αιώνες » του  Δήμου Θερμαϊκού, εκφράζει την αμέριστη  συμπαράστασή του  στους 7 συλληφθέντες  συμπολίτες μας στην Επανομή, στο πλαίσιο  ειρηνικής διαμαρτυρίας τους για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία τοποθετήθηκε στο  γήπεδο της πόλης,  βάζοντας  σε κίνδυνο την υγεία των  παιδιών που αθλούνται, την υγεία των μαθητών 3 σχολείων που βρίσκονται σε μικρότερη απόσταση  των 300 μέτρων καθώς και την υγεία των κατοίκων  που διαμένουν στα παρακείμενα σπίτια.
Θεωρούμε ότι η δικαιοσύνη θα αξιολογήσει θετικά την ανιδιοτέλεια των κινήτρων τους καθώς και τον σκοπό της διαμαρτυρίας, που αφορούσε στην διαφύλαξη του υπέρτατου αγαθού της υγείας και θα απαλλάξει από κάθε κατηγορία τους συμπολίτες μας.
Το Δ.Σ του συλλόγου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.