Με ανασκόπηση των γεγονότων της εβδομάδας που έφυγε και με προβολή των εκδηλώσεων της επόμενης και σχολιασμούς της επικαιρότητας, γενικής αλλά κυρίως της περιοχής μας (Θερμαϊκού και Θέρμης) ξεκινάει το Κυριακάτικο μαγκαζίνο του Ακτιβιστή στο radio-activistis. Με δίωρη διάρκεια, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.
Η διεύθυνσή του: http://activistis2.listen2myradio.com/. Και φυσικά ιντερνετικά, στο handmade & homemade webradio.

Έχουμε και σημαντικούς καλεσμένους: Τον κ. Πασχάλη Σαμαρά με τον οποίο θα μιλήσουμε για την επιχειρηματικότητα, τον κ. Χρήστο Χριστοδούλου για την Φωτογραφική Λέσχη Θερμαϊκού, τον κ. Βασίλη Μαυροσκά για την κινητοποίηση των αγροτών και την κεραία της Επανομής, την κ. Τζένη Ζαπτιέ για το θέατρο και ειδικά για την σημερινή παράσταση στο ΚΑΠΠΑ "Το ημερολόγιο μιας χήρας" του Μποστ αλλά και τα σχέδιά της για άλλες παραστάσεις....

Στο radio-activistis που παίζει όλο το 24ωρο πολύ καλή μουσική αλλά ενημερώνει και για ότι ενδιαφέρον γίνεται στην Θέρμη και τον Θερμαϊκό.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.