Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία Σχολή Γονέων η οποία αρχικά θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα 6-8 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Μπορούν να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν και είναι εντελώς δωρεάν.

Στην Σχολή Γονέων θα αναπτυχθούν 5 εκπαιδευτικά προγράμματα και σχετικό υλικό έχει δοθεί και σε αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων της περιοχής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα και τις ώρες και ημέρες λειτουργίας: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου, Αμπελοκήπων 56, Περαία, τηλ. 6947605353 και email: sgk1dimschoolofperea@gmail.com
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.