του ακτιβιστή

Τελικά, χωρίς να καταλήξει για ακόμη μια φορά σε ομόφωνη απόφαση στήριξης, η σύναξη   των "ορφανών" της ομάδας του αποχωρήσαντος δημάρχου, διατήρησε ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής της στις προσεχείς εκλογές  με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Χρήστο Βογιατζή.
Με απουσίες του Δημάρχου (πάγια η θέση του να μην παρέμβει στην διαδικασία διαδοχής), του Αντώνη Καζάκη, του Γιάννη Τσαπουρνά και δύο εκ των κυριών της ομάδας Καζουλίδου Κικής και Έφης Ζαριφέ (οι πληροφορίες μας τις θέλουν να οδεύουν προς άλλες "πολιτείες") και μετά από την εκδήλωση της υποψηφιότητας του Χρήστου Βογιατζή από τον ίδιο, η παράταξη χωρίστηκε στα δύο.
Σε ένθερμους και συγκρατημένους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Επανομίτη Αντιδημάρχου αλλά και σε σκεπτικιστές έως επικριτές της.
Στους μεν πρώτους συγκαταλέγονται οι Επανομίτες και Μηχανιώτες και ο Μπάρμπας. Μεταξύ αυτών η έκπληξη προήλθε από την στάση του Κωστή Κούτουκα και της ομάδας του που (αφού - επί 2 μήνες -"πήγε" και "ήρθε") φαίνεται να ισορρόπησε στην υποψηφιότητα του κ. Βογιατζή.
Στους δε δεύτερους συμπεριλαμβάνεται όλος σχεδόν ο Περαιώτικος πυρήνας της παράταξης εκτός της κ. Ευαγγελίας Φαρίνη.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι   να δοθούν ακόμη μερικές μέρες διορία στον διεκδικητή να κάνει επιπλέον επαφές για να πείσει ενδεχομένους κάποιους από τους σκεπτικιστές ή και αρνητές της υποψηφιότητάς του.

Δύο σημειώσεις που θα θέλαμε να προσθέσουμε είναι οι εξής:

1) Ενδεχόμενη ανακοίνωση ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Βογιατζή (και με δεδομένη την υποψηφιότητα Τσαμασλή) εξ αντικειμένου θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στο ψηφοδέλτιο της Συμπολιτείας και σκοπό θα έχει να αποδυναμώσει τον Τσαμασλή και να ενισχύσει τον Μαυρομάτη. Και ίσως ο μοναδικός στόχος του επικεφαλής του δεν θα είναι η κατάληψη της δημαρχίας (που με οποιοδήποτε σκεπτικό φαντάζει ως απόμακρο όνειρο) αλλά το πλασάρισμά του ως ηγέτη της παράταξης στις μεθεπόμενες εκλογές.

2) Ελέγχονται οι πληροφορίες που διαχέονται και μιλούν για παρασκηνιακή προσπάθεια ενίσχυσης του ψηφοδελτίου Μαυρομάτη από μέχρι χθες αντιπάλους του. Αληθεύουν άραγε και αν ναι με ποιο σκοπό και με τι ανταλλάγματα ; 
Αναγνώρισαν μήπως όψιμα τις ικανότητές του ή κάτι άλλο παίζει; 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.