του ακτιβιστή

Πολύ νωρίς ξεκίνησαν οι κόντρες μεταξύ υποψηφίων δημάρχων του Θερμαϊκού.
Και φυσικά του τι πρόκειται να ακολουθήσει το συμπεραίνουμε και από ποσταρίσματα στο fb στελεχών των παρατάξεων που δεν διστάζουν να ψέξουν sites, ιστολόγια αλλά και δημοσιογράφους καταλογίζοντάς τους προθέσεις αλλά και κατηγορώντας τους ότι δεν τηρούν στοιχειωδώς τα προσχήματα στην προσπάθειά τους να εμφανίσουν ως φαβορί συγκεκριμένους συνδυασμούς  και καταλογίζοντάς τους "προκατάληψη και εμπάθεια".
Παραθέτουμε πιο κάτω τις συγκεκριμένες αναφορές αφού προηγουμένως δηλώσουμε πως μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους οποιεσδήποτε τέτοιου είδους αναφορές προς τους μπλόγκερς που (με όποια ενδεχόμενα προσωπική συμπάθεια προς κάποιο συνδυασμό ή σύμβουλο) δεν παύουν να ενημερώνουν αλλά και να εκτίθενται καθημερινά καταθέτοντας τις απόψεις και εκτιμήσεις τους.
Θα συνιστούσαμε στους υποψήφιους και στα επικοινωνιακά επιτελεία τους να φροντίσουν να ασχοληθούν με τα ουσιαστικά ζητήματα των εκλογών που δεν είναι άλλα από την κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων λειτουργίας του δήμου επ' ωφελεία των δημοτών και του τόπου αλλά και από την επιλογή κατάλληλων και ηθικών συνεργατών (και όχι αμφιλεγόμενων και ....) που θα υλοποιήσουν τα προγράμματα (εφ'όσων υπάρξουν).

Εμείς εδώ στον ακτιβιστή, με αφορμή την όξυνση που παρατηρούμε, αλλά και τις φημολογίες που  διαδίδονται από ντόπιους κι αλλοδαπούς παπαγάλους, κρίνουμε σκόπιμο να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ότι θα είμαστε ενημερωτικοί για τις δράσεις όλων των συνδυασμών αλλά θα έχουμε σκληρό, κριτικό και αποκαλυπτικό λόγο για όλους.

Στεφανίδης κατά πάντων για το καράβι μπαρ της Μηχανιώνας

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!! Ακόμα ένας επιχειρηματίας εγκαταλείπει τον Δήμο μας. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας περίμενε για περισσότερο από 5 χρόνια να αδειοδοτηθεί για να λειτουργήσει το πλωτό καφέ - μπαρ, το οποίο ακριβοπλήρωσε για να το διαμορφώσει. Η ανευθυνότητα των δημοσίων υπηρεσιών, αλλά κυρίως η ανικανότητα και ολιγωρία των δικών μας τοπικών αρχών, ώθησε τον επιχειρηματία να στραφεί σε άλλους δήμους για να μπορέσει να δουλέψει. Στην φωτογραφία βλέπουμε το σκάφος να ρυμουλκείται για την Καβάλα. Εύχομαι στον επιχειρηματία καλές δουλειές. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τέως δήμαρχε κε Μαυρομάτη, νυν δήμαρχε κε Αλεξανδρή, τέως αντιδήμαρχε ανάπτυξης κε Λαζαρίδη και κύριοι της Περιφέρειας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Απάντηση από χρηστο ρομπεση (και έπεται συνέχεια.... προφανώς)

κυριακο για το συγκεκριμενο μπαρ απο οτι ξερω ο ιδιοκτητης υποχρεωθηκε απο το λιμεναρχειο μετα απο μηνυσεισ να παρει το σκαφος απο το λιμανι διοτι ηταν 1000%παρανομος.νομιμα για να λειτουργησε ενα πλωτο καφε μπαρ οπως π.χ αυτα που ειναι στην παραλια θεσσαλονικης ,θα πρεπει καθε τοσο να σαλπαρει και να κανει μια μικρη βολτα αλλιως απαγορευεται να μενει μονιμα δεμενο σε λιμανι και να λειτουργει σαν μπαρ.το συγκεκριμενο σκαφος δεν λειτουργουσαν οι μηχανες και δεν μπορουσε αυτονομα να κινηθει γιαυτο γινεται και ρυμουλκηση.καλο ειναι να ενημερωνομαστε πρωτα και μετα να καταγγελνουμε καποιους.


Παράπονα για δημοσίευμα μπλόγκερ: 

Από ποστάρισμα στο fb του κ. Κώστα Γιαννικόπουλου (υποψήφιος με τον κ. Στεφανίδη) για δημοσίευμα:

Κυριε Κουζινοπουλε,

Επειδη ειστε εμπειρος δημοσιογραφος,και μελος της ΕΣΗΕΜΘ,δεν θα περιμενα απο σας να κανετε αυτο το ολισθημα και να παρουσιασετε την προεκλογικη εικονα του Δημου μας με τοση μονομερεια αλλα και προκαταληψη.

Συγκεκριμμενα δεν κανατε την παραμικρη αναφορα στις δραστηριότητες του Συνδυασμου "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ υπο τον Κυριο Κυριακο Στεφανιδη,οπως και για πολλες αλλες κινησεις που δραστηριοποιουνται στον Δημο Θερμαικου, φυσικα για δικους σας λογους.Αλλα blogs που δεν εχουν το δικό σας διαμετρημα τηρουν στοιχειωδως ίσες αποστασεις
Φυσικα, για την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ,που προσωπικα μετεχω,δεν θα περιμεναμε απο σας να μας εκτιναξετε η να μας θαψετε,γιατι το ξαναλεω ,υπαρχει εμπαθεια και προκαταληψη.
Εμεις και οι δημοτες που καθημερινα συντασσονται μαζι μας.γνωριζουμε που βρισκομαστε σημερα και που θα φτασουμε τον προσεχη Μαιο.Εκει που απευχεσθε.
Ωσαύτως κανετε λογο για τον συνδυασμο του κ.Μαυρομάτη που τον εμφανιζετε ως φαβορι μη τηρωντας στοιχειωδως τα προσχηματα.
Αυτο δεν λεγεται δημοσιογραφια κύριε Κουζινοπουλε,απλα θυμιζει τα παπαγαλακια του καθεστωτος,τυπου Πρετεντερη,που προπαγανδίζουν τα Κυβερνητικά κομματα .
Αν ειστε θιασωτης του κ. Μαυρομάτη πειτε το αλλα οφειλετε να αποδειξετε και κατα ποσον πετυχημενη ηταν η θητεία του κατα την οκταετία που ηταν Δημαρχος Μηχανιωνας.
Σας προκαλω να πειτε στους δημοτες τρια σημαντικα πραγματα που εκανε ο κ. Μαυρομάτης και αλλαξαν την εικονα της Μηχανιωνας
Πάντως το διεθνες πανεπιστημιο δεν το πήρε όπως με τυμπανοκρουσίες ισχυριζόταν.
Εμεις, και η πλειοψηφια των δημοτών, δεν ειμαστε αντικειμενικα υπερηφανοι για το περασμα του κ. Μαυροματη απο τον Δημο Μηχανιώνας.
Οπως δεν ειμαστε καθολου υπερηφανοι για την θητεία της Διοίκησης Αλεξανδρη που την διακατεχουν διαλυτικές τασεις σήμερα.
Ολες τις αλλες παραταξεις δεν μπορούμε να τις κρινουμε αυστηρα γιατι δεν δοκιμάστηκαν.
Μπορουμε ομως να πουμε την άποψή μας για τον Κ. Τσαμασλη,κρινοντας το εργο του και την θητεία του στην Περιφέρεια."Παταγώδης αποτυχία"
Τώρα πως αυτος ο ίδιος ανθρωπος με τα μεγαλεπήβολα σχέδια του θα κανει τον Θερμαικο "RIVIERA"είναι να απορεί κάθε νοήμων άνθρωπος.
Ολα οσα είπε μου θυμιζουν τα 18 σημεία και το "SUCCESS STORY" του κ. Σαμαρά.

Φιλικα,
Κώστας Γιαννικόπουλος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.