Ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Μετώπου Θερμαϊκού: 

Ο γιατρός της Νέας Μηχανιώνας, που είχε αναρτήσει στο ιατρείο στη Νέα Μηχανιώνα χειρόγραφη επιγραφή η οποία ανέφερε: «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι», οδηγείται την Παρασκευή 7/3 στις 12:00 στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Μετά την καταγγελία του Αντιφασιστικού Μετώπου Θερμαϊκού και την δημοσιότητα που πήρε το γεγονός, το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας συνέλαβε τον γιατρό και κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 12 μαχαίρια, 3 ξιφίδια, σημαίες και ενδύματα με ναζιστικά σύμβολα, αλλά και υλικό της ΧΑ και της χούντας!

Η έρευνα της αστυνομίας αποδεικνύει αυτό, που για την τοπική κοινωνία ήταν γνωστό εδώ και καιρό: Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι στέλεχος της ΧΑ και γνωστός για τις φασιστικές του αντιλήψεις!

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού θα βρίσκεται την Παρασκευή το πρωί στα Δικαστήρια, για να στείλουμε το μήνυμα πως ο φασισμός δεν έχει θέση ούτε στους χώρους εργασίας μας, ούτε στις γειτονιές μας!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ6 Μαρτίου 2014 στις 3:56 μ.μ.

    Για άλλη μια φορά την πληρώνει ένα μικρό ψάρι. Χωρίς φυσικά να θέλω να υποστηρίξω τον γιατρουδάκο, δεν μπορώ παρά να βάλω τα γέλια όταν:
    α. η ΧΑ είναι στη Βουλή εντελώς δημοκρατικά...
    β. Ακόμη κ ο Σύριζα άρχισε να τα μασάει σχετικά με τη νομιμότητα της ΧΑ...
    γ. είμαστε σε μεγάλο δίλημμα τελευταία για το αν είναι καλύτερος ο φασισμός της Ρωσίας ή ο φασισμός της Αμερικής...(την Κική ή την Κοκό;)
    δ. μαθαίνω ότι παρόλα αυτά υπάρχει κ Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας...
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Κ αλήθεια, υπάρχουν Εβραίοι στη Μηχανιώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.