Διαβάζουμε από τον ημερήσιο τύπο τις προσπάθειες αποφυλάκισης που καταβάλλονται από νομικής πλευράς, συνοδευόμενες από ιατρικές γνωματεύσεις που μιλούν για  επιβάρυνση της ψυχικής υγείας, της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με καθηγητή Ψυχιατρικής η κ. Σταμάτη πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη και «κάνει διαρκώς σχέδια για το πώς θα πεθάνει».

Ο καθηγητής κ. Φουντουλάκης, απευθυνόμενος στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, είπε πως πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη και «κάνει διαρκώς σχέδια για το πώς θα πεθάνει».

Οπως γράφει η «Espresso», ο κ. Φουντουλάκης είπε στην κατάθεσή του: «Η Βίκυ Σταμάτη πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει διαρκώς σχέδια για το πώς θα πεθάνει. Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στη δικαστική διαδικασία».

Μάλιστα, ανέφερε και ένα περιστατικό που σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου η Βίκυ Σταμάτη παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις: «Είχε βγει στο διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Ψυχιατρικής.

Και όπως καταλαβαίνετε μετά από τις συγκεκριμένες καταθέσεις αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε η σύζυγος του πρώην υπουργού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.