Αγαπητέ Ακτιβιστή
Ανακοινώνοντας την απόφασή του  να ενταχθεί στην παράταξη του κ.Τσαμασλή, ο κ.Νίκος Παράσχου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με μια ενωτική διαπαραταξιακή αυτοδιοικητική παράταξη η οποία θα μπορέσει να δεσμευθεί στην υλοποίηση ενός καινοτόμου – πρωτότυπου – μοναδικού προγράμματος, μακριά από λόγια και υποσχέσεις».
Έμεινα έκθαμβος από το βάθος των σκέψεων και την ευρύτητα των λόγων του κ.Παράσχου. Θα συνεργαστεί, όπως λέει με τον νυν αντιπεριφερειάρχη «στην υλοποίηση ενός καινοτόμου και μοναδικού προγράμματος, μακριά από λόγια και υποσχέσεις». Δηλαδή, χέρι-χέρι θα κάνουν μαζί τη «Θερμαϊκή Ριβιέρα», θα δημιουργήσουν μαζί το «Αλεξάντερλατς» και μαζί θα φέρουν και δωρεάν ενέργεια στους δημότες μας, όπως και τις άλλες προεκλογικές μπαρούφες του κ.Τσαμασλή. Κι αυτό επειδή είναι άνθρωποι που μένουν μακριά «από λόγια και υποσχέσεις». Το ερώτημα είναι ποιος δουλεύει ποιόν. Πάντως, για μία ακόμη φορά ο Νίκος Παράσχου τάσσεται  στο πλευρό του χαμένου και η ένταξη στο ψηφοδέλτιο Τσαμασλή δείχνει το προς το που θα γείρει η πλάστιγγα. Και μην ξεχνάμε ότι στις προηγούμενες εκλογές ο κ.Παράσχου είχε υποστηρίξει έναν άλλο αποτυχημένο, τον Γιάννη Μαυρομάτη..

Πέτρος από Περαία

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.