Κατάμεστο, ήταν το Δημοτικό Θέατρο Επανομής, κατά την παρουσίαση από τo ΔΗΠΠΑΚΥΘ της ομάδας Τέχνης και Λόγου «Φαντασία», η οποία έπαιξε το «Πολυθέαμα με Παραμύθια, μαγικά και εργαστήρια χαρτοδιπλωτικής».

Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και μεγάλοι, καθηλώθηκαν με τις υπέροχες δημιουργίες της Μυρτώ Δημητρίου και γνώρισαν τον φανταστικό κόσμο των “origami”, της Ιαπωνικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής .

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Τροκάνας, ευχαριστεί θερμά το κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που παραχώρησε το παιδικό υπερθέαμα καθώς και την καταξιωμένη και κάτοχο δύο φορές του ρεκόρ Guinness στην χαρτοδιπλωτική κ Μυρτώ Δημητρίου.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.