Οι εκλεγμένες γυναίκες – δημότισσες του Δήμου Θέρμης αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου):

- να δημοσιοποιήσουν το σοβαρότατο κοινωνικό πρόβλημα της κακοποίησης των γυναικών

- να απευθυνθούν στην κοινωνία για να αντιδράσουμε στη βία κατά των γυναικών και των αδύναμων μελών της οικογένειας ευρύτερα, και

- να ενημερώσουν τις γυναίκες για τις διεξόδους που προσφέρονται, ώστε να προστατεύσουν τα στοιχειώδη δικαιώματα τους ως γυναίκες και μητέρες.

Στις 7,8 και 9 Μαρτίου σας προσκαλούν γυναίκες και άνδρες να συμμετέχετε στις δράσεις που διοργανώνουν για να ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ!

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

Παρασκευή 7/3

Οι εργαζόμενες στις Υπηρεσίες του Δήμου Θέρμης, που επιθυμούν να συμμετέχουν, θα τηρήσουν σιωπή 15’ (ένα τέταρτο της ώρας), από τις 12.00 έως τις 12.15, με το σύνθημα:
ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ

Σάββατο 8/3

Ομάδες εθελοντών – εθελοντριών θα μοιράζουν, 11.00 – 13.00, το λευκό κορδελάκι σε κεντρικά σημεία του Δήμου Θέρμης

Κυριακή 9/3

Διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, με ομιλίες ειδικών και προβολή ταινίας, ώρα 19.00.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.