O Θερμαϊκός Θέρμης, για πρώτη φορά στην ιστορία του, κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας (43ος τελικός κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ) , κερδίζοντας με 3-0 τον ΓΣ Ηλιούπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Η ομάδα του Κώστα Γιότκου φάνηκε πως ήθελε περισσότερο τελικά το ματς, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Έλκας (19'), Παπατζίκος (48') και Σιαντρόπουλος (74') με πέναλτι για τους "πράσινους" που δστα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Φαρμάκη από τους Ηλιουπολίτες. Αξίζει να σημιεωθεί πως στο 66' το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά, λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Οι συνθέσεις:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : Σαββούδης, Τάτσιος (88' Γιάννης Παπαδόπουλος), Κόρδας, Καρανίκας (60' Χατζής), Πόπτσης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Παντελίδης (75' Μελίδης), Μπακαρόπουλος, Φωτογλίδης, Χατζηνικολαϊδης, Αρσενίδης.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ : Παναγιωτίδης, Έλκας (80' Μέτσιος), Πεχλιβανίδης, Κολώνης, Φάκας, Καζαντζίδης, Αρχοντίδης, Τρόκας (90' Ζέρβας), Παπατζίκος, Σιαντρόπουλος (90' Πανόπουλος), Φαρμάκης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.