Επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Δημήτρης Τζανέλλης, γιατρός από την Μηχανιώνα (επί 42 συναπτά έτη) και για δύο θητείες εκλεγμένος Πρόεδρος της Μηχανιώνας (όταν ήταν κοινότητα) το '75 και το '82.
Με την άδειά του μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα της συνδημότισσάς μας, την οποία αναφέραμε στην ανάρτησή μας  "Ευθύνες του κ. Μαυρομάτη για παράνομη - ψευδή (;) βεβαίωση μη οφειλής". Μάλιστα πρόσθεσε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση.

Κατά τον γιατρό κ. Τζανέλλη, η νύφη του κα Τζανέλλη Παρασκευή έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας μιας απόφασης 12/3 του Νομάρχη. Απόφαση που στάθηκε αφορμή για την προτεινόμενη διορθωτική πράξη που την ταλαιπωρεί αλλά που όμως δεν θεωρήθηκε κώλυμα ώστε να γίνει νόμιμα η μεταγραφή του ακινήτου στο υποθηκοφυλάκειο (14/10/2003).
Ευθύνες επιρρίπτονται από τον γιατρό στις υπηρεσίες της Πολεοδομίας και του Δήμου. Ξεκαθαρίζει όμως ότι δεν δόθηκε η βεβαίωση μη οφειλής από τον κ. Μαυρομάτη  εξ αιτίας ρουσφετιού. 
Ο γιατρός διαβεβαιώνει ότι θέλει να μείνει μακριά από οποιαδήποτε πολιτική - προεκλογική εκμετάλλευση του θέματος. Τις εγγυητικές επιστολές τις απαίτησαν από τη νύφη του η Νομαρχία δια των υπηρεσιών της Πολεοδομίας και δεν παρενέβη γι' αυτό (όπως ο ίδιος σημειώνει) ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας. Εκείνος όμως υπέγραψε την βεβαίωση μη οφειλής.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι εγγυητικές επιστολές ύψους 11.000 € βρίσκονται στα χέρια του Δήμου αναγκάζοντας τους εκδότες τους να πληρώνουν τόκους (καταβλήθηκαν επιπλέον 3.000 € μέχρι σήμερα) και χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα λύση ώστε να καταβληθεί η οφειλή τους που υπολογίζεται από τους ίδιους σε 5.500 € ώστε να πάρουν πίσω τις εγγυητικές επιστολές.

Μάλιστα το θέμα ήρθε στην Οικονομική Επιτροπή μετά από όχληση του κ. Τζανέλλη που επιχείρησε τον Μάρτη του '14 να διευθετήσει το πρόβλημα.

ακτιβιστής

Σχετική ανάρτηση:

Ευθύνες του κ. Μαυρομάτη για παράνομη - ψευδή (;) βεβαίωση μη οφειλής.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.