του Θανάση Παπατόλιου

Περάσαν χρόνια πολλά για να μην πω εκατονταετίες από την εποχή που οι παραγωγοί για να προστατέψουν τη σοδειά τους εφάρμοζαν τη μέθοδο του κανιβαλισμού.
Τι ήταν αυτό;
Π.χ. ήθελαν να προστατέψουν την σοδειά τους από τους αρουραίους.
Μάζευαν λοιπόν δέκα πέντε αρουραίους τους βάζαν σε ένα βαρέλι και τους αφήνανε νηστικούς. Κάποια στιγμή όταν οι αντοχές είχαν εξαντληθεί, ο ένας αρουραίος έτρωγε τον άλλο, στο τέλος έμενε ζωντανός ο ποιο δυνατός.
Αυτόν λοιπόν, τον αμολούσαν ελεύθερο στο κτήμα τους, και καθότι εθισμένος, στο κρέας των αρουραίων, έτρωγε τους άλλους.
Αυτή την τακτική την δανείστηκαν από τους αγρότες, οι σύγχρονοι επικοινωνιολόγοι την αναβάθμισαν και την πουλάν στους υποψηφίους που στηρίζουν.  Πως;;;
Με μια μικρή διαφορά, αποτέλεσμα της αναβάθμισης.
Μαζεύουν όλους τους βολεμένους των κυβερνήσεων που πέρασαν, τους βάζουν σε ένα βαρέλι ( βλέπε συνδυασμός) και τους αφήνουν νηστικούς, ή τους ρίχνουν κανένα κόκαλο να γλύφουν για να μη φάει ο ένας τον άλλο (και αυτό αποτέλεσμα της αναβάθμισης)  γιατί τους χρειάζονται όλους.
Στη συνέχεια βγάζουν μπροστά κάποια παιδιά που κανείς δεν έχει λόγους να αμφισβητήσει τις προθέσεις τους, αλλά έλα που όταν τους κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις σου απαντούν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Και σε αυτό το σημείο έρχονται τα βαρέλια .
Τους αμολάμε και καθότι εθισμένοι, στο ότι πρέπει να φάνε ότι είναι αντίθετο με αυτό που τους πετάει το κόκαλο , δεν διστάζουνε να αυτό εξευτελιστούνε αρκεί να πετύχουν αυτό που θέλουν. Αλλιώς θα τους λείψει το κόκαλο.

  καλό βόλι. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.