της Τουτουντζίδου Μαριάνθης

Την Κυριακή 18 Μαίου ψηφίζουμε περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΕΛΠΙΔΑ...
Στέλνουμε στα σπίτια τους τους επαγγελματίες της συναλλαγής,τους υποτακτικούς των λογής συμφερόντων,τους εμπνευστές των μονόδρομων,της φτώχειας,της ανεργίας,του εκφοβισμού και της απελπισίας...
"Δεν υπάρχουν σωτήρες" ,πολύ περισσότερο όμως δεν περιμένουμε να μας σώσουν αυτοί που έκαναν τη χώρα αποικία χρέους και τους πολίτες της υποτελείς στον ίδιο τους τον τόπο.
Αυτοί που άφησαν την αυτοδιοίκηση στο έλεος των μνημονιακών πολιτικών και δεν υπερασπίστηκαν ούτε την αυτοτέλειά των Δήμων,ούτε την περιουσία του,ούτε τα βασικά αγαθά για την επιβίωση των πολιτών.
Αυτοί που επικοινωνιακά κέρδισαν τη μάχη του εκφοβισμού και της χειραγώγησης βαπτίζοντας την έκφραση της απελπισίας λαικισμό,την ντροπή των συσσιτίων κοινωνική πολιτική,που ταύτισαν τους αγανακτισμένους των πλατειών με τους φασίστες που εξέθρεψαν.
Που ονόμασαν την ανατροπή των ιδίων, απερισκεψία και την ελπίδα μας για αλλαγή , εφιάλτη καταστροφής του τόπου μας.
Αυτοί που αλλαζονικά αποκαλούν τους αντιπάλους τους "σωτήρες" γιατί τους χαλούν τα σχέδια των κεντρικών πολιτικών που υπηρετούν:"της σταθερότητας της χώρας"
Τη βιώνουμε αυτή τη σταθερότητα: είναι η σταθερή πορεία προς την καταστροφή,τη φτώχεια,την ανεργία,τη στέρηση στοιχειωδών δικαιωμάτων,τον εκφασισμό της κοινωνίας.
Στη Δημοκρατία όμως δεν υπάρχουν αδιέξοδα...
Αδιέξοδη είναι η δική τους πολιτική με τη λιγότερη Δημοκρατία και το μονόδρομο των δικών τους επιλογών. Κολλημένοι στις καρέκλες της εξουσίας δεν έχουν την παραμικρή ευθιξία έστω να πάνε στα σπίτια τους από μόνοι τους...
Ας τους στείλουμε λοιπόν εμείς με την ψήφο μας: Αυτούς και τους μονόδρομούς τους...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.