Μια πολύ σημαντική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη δόθηκε σήμερα στα τοπικά μπλογκς και στον τοπικό τύπο από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Χουντή. Ενδιαφέρουσα όσον αφορά τις ερωτήσεις που τέθηκαν αλλά κυρίως για τις απαντήσεις που δόθηκαν με σαφή, καθαρό και εμπεριστατωμένο τρόπο από ένα εκπρόσωπο στο ευρωκοινοβούλιο που με την στάση, την παρουσία και τις απόψεις του πραγματικά τιμά τον πολιτικό κόσμο και αξίζει της εμπιστοσύνης που του δείχνουν οι πολίτες.

Και σημαντική τόσο για τις πληροφορίες που λάβαμε αλλά επίσης για την αναγνώριση που έτυχε η συμβολή των ερασιτεχνών της πληροφόρησης στην περιοχή μας.  Μιας αναγνώρισης που ευτυχώς για τον τόπο μας είναι δεδομένη απ' όλους τους υποψηφίους δημάρχους , εκτός βέβαια από τον κ. Μαυρομάτη που η απαξιωτική του συμπεριφορά κατάφερε να απαξιώσει τον ίδιο στους συμπολίτες του.


Ο κ. Χουντής βρέθηκε στον Θερμαϊκό για να δηλώσει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοτική παράταξη Θερμαϊκός - ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Αλληλεγγύης και Ανατροπής και στον παλιό του φίλο κ. Σπύρο Κουζινόπουλο. 
Παρακολουθείστε το ηχητικό μέρος της συνέντευξης (θα ανεβάσουμε σε λίγο   τη συνέντευξη βιντεοσκοπημένη).



ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.