Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θερμαϊκού και μέλος της Συνέλευσης Φίλων του «Κόκκινου 93,4», Θοδωρής Ζδούκος, μίλησε στο σταθμό μας για το γενικό ξεπούλημα εκτάσεων στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης που σχεδιάζει το ΤΑΙΠΕΔ.   

Όπως είπε στους «Δύο Λύκους», τον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Θεόφιλο Σιχλετίδη, οι πολίτες του δήμου Θερμαϊκού, η Αριστερά, τα κινήματα και το «Κόκκινο 93,4», θα πρέπει να οργανώσουν την αντίσταση στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ, που περιλαμβάνουν και την κατασκευή τουριστικών κατοικιών στο κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας. Όπως σημείωσε ένα άλλο μοντέλο αξιοποίησης αυτών των χώρων είναι εφικτό, χωρίς να υπάρξει καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος με μοναδικό αντάλλαγμα λίγες και κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας στον τουριστικό τομέα. Σε ότι αφορά το «Κόκκινο 93,4» τόνισε πως η ύπαρξη ενός αριστερού ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό θα πρέπει να υποστηριχτεί και οικονομικά από τους ακροατές του.     

πηγή 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.