Ο Σύλλογος Φίλων-Εθελοντών Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης διοργανώνει μουσική βραδιά "Τραγουδάμε για τα Παιδιά" με τη Φωτεινή Βελεσιώτου ,τον Γιάννη Μήτση και 7 εκλεκτούς μουσικούς ,την Πέμπτη 5 Ιουνίου, ώρα  9μ.μ. στο θέατρο Κήπου(έναντι ΧΑΝΘ)
Τα έσοδα θα διατεθούν για  την οικονομική ενίσχυση των ανήλικων  έφηβων  που βρίσκονται αποκλεισμένοι κοινωνικά και σε κίνδυνο παραβατικότητας, αυτή τη στιγμή που έχουν αποφασίσει με τη βοήθεια της δράσης του Συλλόγου μας,  μία αλλαγή της πορείας της ζωής των.

Το εισιτήριο είναι 12 ευρώ, για μία όμορφη βραδιά.

Ενημερώστε και τους φίλους σας και ελάτε με τις παρέες σας. Στείλτε e-mail,αναρτήσεις κλπ παντού. Βοηθείστε μας να διαδοθεί η πληροφορία.

Τα παιδιά είναι υπόθεση όλων μας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.