Έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τους φίλους του ακτιβιστή για την απάντηση που δόθηκε (;) στις βαρύτατες κατηγορίες της κ. Ευαγγελίας Φαρίνη, Προέδρου της ΤΕΘ για παρεμβάσεις της παράταξης Μαυρομάτη στην εκδήλωση "Fish and sea" των Ν. Επιβατών.

Να εξηγήσουμε πως δεν υπήρξε καν ένα επίσημο δελτίο τύπου που να αντικρούει ή πολύ περισσότερο να διαψεύδει τα καταγγελλόμενα από την Πρόεδρο (που δέχτηκε απειλές μηνύσεως, προσωποκράτησης κλπ ) αλλά με ανάρτηση στο fb ο γνωστός (και δημοτικός σύμβουλος από Σεπτέμβρη) Γιώργος Καριώτης προσπαθεί να απαντήσει, χωρίς όμως -κατά τη γνώμη μας - να το κάνει αφού αποφεύγει να δώσει εξηγήσεις για τις κύριες κατηγορίες αλαζονείας και χειραγώγησης που ασκήθηκαν απέναντι στα όργανα της ΤΕΘ. Όσον αφορά δε τον αντιαισθητικό "τσαντιρ μαχαλά" που είχε στηθεί κοινή ήταν η άποψη και της Προέδρου. Άρα αλλού ήταν η αντίδρασή της, και δυστυχώς απάντηση δεν δόθηκε.

Από τα λεγόμενά του (όπως όμως κι από την τοποθέτηση της κ. Φαρίνη) σίγουρα προκύπτουν ευθύνες για την διοργανώτρια της εκδήλωσης (;) αλλά και για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι υπεύθυνοι το στήσιμό της, παραχωρώντας τον στην διοργανώτρια.

Η άποψη Καριώτη για το θέμα (Η σύνταξη και η ορθογραφία δική του):



ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ,,
ΜΟΝΟ.... ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


Με αφορμη μιας δημοσιευσης (Κυριας Φαρυνη) η οποια ισως δεν καταλαβε το μεγαλο προβλημα που δημιουργηθηκε στην παραλια των Ν Επιβατων 
προσπερνωντας τα πικροχολα σχολια της θΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ για το τι συνεβει.
Ειχαμε προγραμματισει μια εκδηλωση σαν τουριστικη επιχειρηση (και γω μελλος με θετικη αποψη) Ψηφισαμε την προταση και περιμεναμε τις εκδηλωσεις.
Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΥΑΔΑ μου ηρθε οταν ειδα στο προγγραμμα μια εκδηλωση για επιδειξη μαγιο(αυτο ηρθε ουρανοκατεβατο ΜΙΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ,χωρις να την ψηφισουμε)
Κατα το μεσημερι της Παρασκευης καταστηματαρχες τηςπεριοχης με ενημερωσαν οτι κατα μηκος της παραλιας (καταληψη ολων των πεζοδρομιων ) ειχαν στηθει περιπτερα απο ναυλον (τσαντηρια στην κυριολεξια) οπου διαφοροι μικροπωλητες εκθεταν την πραματια τους (χαλβαδες ,μαγιο,καραμελες ,κουνιεςκλπ κλπ δειτε φωτο)
Συναντησα την κυρια Φαρυνη και της εθεσα το προβλημα...επισκευθηκαμε μαζι τους χωρους και απ οτι διαπιστωσα εμεινε εκπληκτη και αυτη με την κατασταση λεγοντας οτι καμια σχεση δεν εχουν αυτα με την συγεκριμενη γιορτη
ΡΩΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ (ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟς ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΔΕΙΑ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΟΘΗΚΕ......
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ?
Εκεινη την στιγμη ηρθε και ο προισταμενος της ΔΕΗ και ζητησε να ενημερωθει απο που πηραν ολοι αυτοι ρευμα, (τραβηξαν αυθαιρετα καλοδια απο το κοινοχρηστο ρευμα του δημουαυτο που πληρωνουμε ολοι)
Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΝΕΡ ,ΣιΔΕΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ...(εδω ο δημος ξηλωνει πινακιδες καταστηματαρχων,,και απο την αλλη αυθαιρετει?)
Αφου εκανα το καθηκον μου , και επεσημανα την κατασταση στην κυρια φαρυνη πηγα για ξεκουραση
Οπως με πληροφορησαν σημερα ,βγηκε μια πικρα, μια αηδια,μια χολη στο διαδικτυο,αδικη μονο και μονο για κουφιο θορυβο.
Η αστυνομια αυτεπαγγελτα η με την παραινεση των καταστηματαρχων ζητησε τισ αδειες ,που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ..(Ο νεος νομος που εχει ισχυ απο 15 Μαιου προβλεπει προστιμο 5000 ε και προσωποκρατηση.)
ΟΙ καταληψιες απομακρυνθησαν απο μονοι του
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ,,,,(Ας ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟ?
ΚΥΡΙΑ ΦΑΡΙΝΗ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

13 comments:

  1. Αυτόν τον ανορθόγραφο-ασύντακτο ψηφίσατε να σας διοικήσει??? Αβυσσος η ψυχή των ψηφοφόρων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καριώτη ,αν ως "νυν σύμβουλος" όπως λες ,έκανες το χρέος σου ,μήπως το πρωταρχικό σου χρέος θα ήταν να μάθεις γραφή? Αν αυτό το πράγμα που διάβασα είναι απάντηση εκπροσώπου της νέας διοίκησης ,τότε θα πρέπει να περιμένουμε πολλών ειδών ανορθογραφίες.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι ,ο Καριώτης δεν είναι τίποτα μπροστά στους πρωτεύσαντες δημοτικούς συμβούλους του Μαυρομάτη της Μηχανιώνας. Το κείμενο αυτό μπροστά στην παιδεία τους είναι νουβέλα.Θα τους χαρούμε και αντιδημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντουσαν Μπαγιεβιτς18 Ιουνίου 2014 στις 2:04 μ.μ.

    Εγκο αγαπο ελαδα ΚΑΡΙΟΤΗ φιλος μου σιβουλος ,ντροποι ςασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπεσε δουλειά μέσα στο κατακαλόκαιρο για τον κο Μαυρομάτη και πριν αναλάβει την Διοίκηση του Δήμου, θα πρέπει ν αρχίσει να παραδίδει ταχύρρυθμα μαθήματα εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας, συντακτικού και ορθογραφίας στους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του. Επίσης θα πρέπει να τους μάθει, ότι αν δεν ορκισθεί κάποιος εκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος, δεν μπορεί να αυτοχαρακτηρίζεται «ως ΝΥΝ».
    Αφού λοιπόν ισχυρίζεται ο κος Καριώτης, ότι λέει μόνο αλήθειες για την ενημέρωση των πολιτών του τόπου μας, ας μας απαντήσει στα παρακάτω :
    1) Ποιο είναι το αντίτιμο που έχει καταβάλει ο κος Καριώτης στο Δήμο, με την κατάληψη του πεζοδρομίου και του κοινόχρηστου χώρου στον πεζόδρομο, για να στήσει την πραμάτεια του και τις ηλεκτρικές κούνιες στο μαγαζί του; Ας βγάλει μια φωτογραφία για την ενημέρωση των πολιτών του τόπου.
    2) Ο προϊστάμενος της ΔΕΗ πέρασε από το μαγαζί του για να ελέγξει την εγκατάσταση ηλεκτροδότησης στις ηλεκτρικές κούνιες και αν τηρούνται οι όροι ασφάλειας;
    3) Όσο για τον ισχυρισμό του ότι δεν κατέθεσε μήνυση και περιορίστηκε μόνο στην απειλή, μάλλον έχει δίκιο, γιατί δεν διαθέτεις εύκολα το παράβολο για την υποβολή μήνυσης σ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
    4) Αφού λοιπόν παρακολουθήσει τα ταχύρρυθμα μαθήματα και συμμετέχει στη Διοίκηση του Δήμου, Θεού θέλοντος και επιτρέποντος (Μαυρομάτη), για να πάρουμε κι εμείς την κρυάδα μας, ας μας φέρει την Σάσα Μπάστα με το καινούριο της μπικίνι να μας κάνει πασαρέλα.
    ΥΓ : Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.
    Πλάτων (Αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμένουμε από τον κ Καριώτη ,να φωτογραφήσει και το μπακάλικο του 1ου συμβούλου του Δήμου μας και να μας πει για το αν είναι νόμιμη η κατάληψη του πεζοδρομίου ,και η κατασκευή ψυκτικού θαλάμου σε αυτό, μέχρι τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ20 Ιουνίου 2014 στις 3:55 μ.μ.

    Αν και και δεν επρεπε να απαντησω σε ΑΝΩΝΥΜΟ(αυτο το συγγεκριμενο μπλοκ εχει χαραχτηριστει ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ)Και παρα του οτι ο διαχειρηστης του με εχει μπλοκαρει(δημοκρατια και αυτο),αν καιτου οτι 20 με 30 ατομα ασχολουνται με την σελιδα του,θα απαντησω οπως παντα ΕΠΩΝΥΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΙΣΩς ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    Δεν ειναι τυχαιο που μ εχουν εκλεξει να εκπροσωπω για περιπου 20 χρονια τον δημο μας,κατι παραπανω γνωριζουν οι πολιτες αυτου του τοπου για το προσωπο μου.
    Θα παρακαλουσα ομως στα πλαισια της λογικης να σταθουν οσοι με κρινουν στην ουσια του κειμενου και οχι στα ορθογραφικα λαθη (σ ενα κειμενο που το εγραψα 4 το βραδυ μετα εξαντλητικη 16ωρη εργασια.
    Θα παρακαλουσα να γινει δημοσια κριτικη για τις πραξεις μου,και τις ενεργρειες μου στο θεμα που δημοσιευσα ,ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    Ομως η εμπαθεια ,η ζηλεια, το κομπλεξ του καθε Ανωνυμου δεν ειναι δυνατο να το φιλοξενουν ορισμενοι.
    Καθε πικραμενος μπορει να γραφει ανωνυμα?
    Μπορει σε στυλ κοτσουμπολιου να πεταει λασπη και να κατηγορει γυναικες παιδια? Που ειναι η προστασια κυριε Ιβανοβιτς? εκτος αν ολα αυτα τα γραφετε προσωπικα εσεις κρυβωμενος πισω απο την λεξη ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ(ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
    Λοιπον ας απαντησω στα ερωτηματα του Πανιβλακα ανωνυμου.
    1)Η επιχειρηση (που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ, μου απλως στηνω το μαγαζιτου κουμπαρου μου ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ(ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (Κα Μοναστηρλη) καιεχει βεβαιωση απο διπλοματουχο μηχανικο(αρ μητροου88943) οτι πληρουν ολες τις μηχανολογικες προδιαγραφες,καιτους ορους υγιεινης και ασφαλειας. Ασ ελθει να του το δειξει ο ιδιοκτητης να τον γνωρισουμε τον δημοσιο συκοφαντη.
    2) Ειμαι ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΑΦΟΥ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ)αφου τεθηκε σε αργεια το προηγουμενο Δ Σ....( σου ληθηκε η απορια ?)
    ΜΥΝΗΣη προσωπικα δεν εχω κανει ποτε στα 55 χρονια της ζωης και ουτε θελω να εχω σχεσεις με ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΦΥΛΑΚΕΣ(Η οικογενεια μου εζησε στο πετσι της τις κατα καιρους εξουσιες )
    3)Ταχυριθμα τμηματα διοικησης δεν εχω αναγκη να ακολουθησω...Ειμουν παντα στον δημο εκλεγμενος και δεν απαιτησα ουτε μια εμισθη θεση,γιατι ποτε μου δεν ειχα την αναγκη ουτε των χρηματων ουτε της προσκαιρης ματαιοδοξιας της δηθεν εξουσιας,,Οργανωμενος στηνΚΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 15μου (μαζι με τον Πανδιρη φγαμε στην μαπα ολους αυτους τους εξυπνακιδες και τους φαγουριαριδες που τωρα το παιζουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥς ΟΝΟΜΑΣΩ)..
    4) Αν δεν τον γουσταρεις τον Μαυροματη..λιγο με απασχολει(τον γουσταραν 66% των πολιτων του τοπου,,,και θα περιμενεις 5 χρονια βραζωντας στο κακο ζουμι σου να ξαναπροσπαθησεις με εναν καινουριο εντιμο κυριο δημαρχο της αρεσκειας σου.
    ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΝ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..Και να υπενθυμησω στον κυριο Ιβανοβιτς οτι εκεινος ηταν ο ενθερμος υποστηρικτης του κυριου Μαυροματη (εχω τα κειμενα του στον ΑΝΩΝΥΜΟΣΤΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτάει ο Καριώτης : "Που ειναι η προστασια κυριε Ιβανοβιτς?"

    Δεν υπάρχει προστασία για κανέναν στο ιστολόγιο του Ακτιβιστή αρχηγέ της κολοτούμπας και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι αφήνω εκτεθειμένους τους αναγνώστες μου στις μπουρδολογίες ενός ακόμα σχολιασμού σου.
    Και φυσικά αυτό συμβαίνει (και είναι η τελευταία φορά) για τον λόγο ότι αποτελεί η αμετροέπεια σου στόχο κριτικής πολλών αναγνωστών και σου δίνω την ευκαιρία της απολογίας και δικαιολόγησης αυτών που σου καταλογίζουν.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αποτελεί φιλόξενο χώρο για τις όποιες απόψεις σου ο Ακτιβιστής. Παίξε αλλού Καριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hasta siempre Karioti. Τα φασιστοειδή τα είχες όλα δίπλα σου.Καλή η προσπάθεια με την ορθογραφία ,τώρα να μάθεις και για τους τόνους.Κ. Ακτιβιστή ,δώσε χώρο στον Καριώτη ΤΩΡΑ. Μην μας τον στερείς.Προστάτευσε τον .FREE KAROTIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Είμαι συνδρομητής/αναγνώστης του Ακτιβιστή (παλαιός δημοσιοΓΡΑΦΟΣ (όχι μεταμοντέρνος ΔημοσιοΚάφρος)
    και δεν έχω την δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας.
    Θέλετε να μου...αποκαλύψετε υην ηλδεκτρονική σας διεύθυνση, στο
    mixstyl@aol.com ?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κε Καριώτη,
    πολύ σωστά επισημαίνεις ότι δεν θα έπρεπε ν’ απαντήσεις, δυστυχώς δεν το έπραξες και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να γραφτούν κάποιες αλήθειες για την προσφορά σου σ αυτό τον τόπο και την πραγματική σου πορεία που άρχισε το 1998 μ’ αυτούς που σε φέρανε από τη Θεσσαλονίκη και σε βγάλανε Τοπικό - Δημοτικό σύμβουλο και σε τρώμε στη μάπα όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα θα ήτανε καλύτερα για τον τόπο μας, αυτοί που σε φέρανε, να χανόντουσαν στο δρόμο ή να σπάγανε τα πόδια τους ή να τους κοβότανε τα χέρια πριν σε πριμοδοτήσουν για να εκλεγείς.
    Παρακαλείς για δημόσια και πολιτική κριτική ενώ παράλληλα κλαψουρίζεις ότι σε συκοφαντώ ή λασπολογώ εις βάρους σου αναφερόμενος σε «γυναίκα και παιδιά» ζητώντας την προστασία του κου Ιβάνοβιτς. Είδες πουθενά γραμμένες αυτές τις δυο λέξεις ή μήπως έχεις μπερδευτεί με δικά σου κείμενα που έχεις δημοσιεύσει στο παρελθόν;
    Το να σου απαντά ή να σε ρωτά κάποιος χωρίς να σε συκοφαντεί, το θεωρείς φασιστική μέθοδο, ανέντιμο και ανήθικο. Για τη δική σου τιμιότητα – ηθική και τις μεθόδους που χρησιμοποιείς, μήπως θα έπρεπε να ρωτήσουμε τους γονείς των παιδιών της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Π.Α.Ο.Ν.Ε.;
    Αν δεν κάνω λάθος για να έχει κάποιος επιχείρηση – μαγαζί, θα πρέπει να έχει καθαρό Α.Φ.Μ.., κοινώς να μην χρωστάει. Συνεπώς δεν θα μπορούσε να είναι η άδεια της επιχείρησης στ’ όνομά σου, αλλά στο όνομα κάποιου άλλου, προφανώς για τον ίδιο λόγο που δεν καρποφόρησε και η προσπάθειά σου να διορισθείς Διευθύνων Σύμβουλος στην Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού ΑΕ..
    Γράφεις ότι δεν απαίτησες έμμισθη θέση στη Διοίκηση του κου Ματζάρη, γιατί δεν είχες την ανάγκη των χρημάτων, ούτε την ανάγκη να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου. Αυτά διαδραματίσθηκαν σ άλλες εποχές (τις καλές εννοώ για σένα). Δεν μας είπες όμως, στις άσχημες εποχές (οικονομικά εννοώ), που είχαν πάψει να ισχύουν οι παραπάνω λόγοι, γιατί εκλιπαρούσες τη Διοίκηση του κου Αλεξανδρή (Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους) να σε ψηφίσουν για Συμπαραστάτη του Δημότη;
    Δηλώνεις ότι από δεκαπέντε χρονών ήσουν οργανωμένος στην Κ.Ν.Ε. και αυτοπροσδιορίζεσαι ως αριστερός, μιλώντας απαξιωτικά για τους σημερινούς δήθεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ όπως τους αποκαλείς, αλλά δεν μας λες γιατί πέρασες από το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και τι ζητούσες;
    Να σου θυμίσω την προτελευταία σου συνεργασία με τον κο Στεφανίδη και τι έγραφες στην εφημερίδα «ΘερμαϊκόςΝΕΤ», όπως, «Μυρίζουμε ναφθαλίνη! κάτι πιο φρέσκο επιτέλους» ή «Μυρίζουμε κύριοι ναφθαλίνη, δώσαμε ότι ήταν να δώσουμε» ή «Το έργο το έχουμε ξαναδεί – Κάτι πιο φρέσκο παρακαλώ».
    Το αποτέλεσμα της εκλογής του κου Μαυρομάτη από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας είναι σεβαστό και δεν έχει καμιά σημασία αν τον γουστάρω ή δε τον γουστάρω εγώ. Σίγουρα όμως τον ζηλεύω και τον θεωρώ ιδιαίτερα τυχερό που σ’ έχει συνεργάτη!!!. Να σε χαίρεται!!!.
    Σχετικά δε, με το ποιος θα περιμένει πέντε χρόνια βράζοντας στο κακό ζουμί του, σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαι εγώ αυτός, αλλά εσύ, εκλιπαρώντας να πάρεις κάποια θεσούλα στη Διοίκηση μιας και τίθεται θέμα επιβίωσης και ικανοποίησης της ματαιοδοξίας - αλαζονείας σου.
    Αχ !!! θα μου διέφευγε τελείως. Επειδή κάνεις υπενθυμίσεις στον κο Ιβάνοβιτς ποιανού υποστηρικτής ήταν, θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι κι εσύ δηλώνεις ότι δεν θέλεις να έχεις σχέση με αστυνομία και χωροφύλακες, αλλά αν δε κάνω λάθος στις Δημοτικές εκλογές του 2010, ήσουν υποψήφιος στο συνδυασμό του κου Παράσχου.
    ΥΓ : Επειδή ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα των ανθρώπων είναι η αναίδεια, κρίνε τον εαυτό σου, αλλά μην απελπίζεσαι εξαιτίας του και έχε υπόψιν σου το ρητό του Ισοκράτη, δηλαδή, «Ο πιο κακός άρχοντας είναι εκείνος που δεν μπορεί να κυβερνήσει τον εαυτό του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ε ρε ζωντανο να τον φατε το καριωτη δεν θα χορτασετε.ελεος τοσο κακο σας εκανε? μιχαλης σαραφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τασσος ζευκοπουλος...27 Ιουνίου 2014 στις 1:33 μ.μ.

    εγκο μαγκα μακαιρωσω εσενα αμα πειραξις Γκιοργκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.