Άλλου επιπέδου συμπεριφορά επέδειξαν οιιάπωνες οπαδοί στο Μουντιάλ, καθώς μετά την ήττα της εθνικής Ιαπωνίας από την Ακτή Ελεφαντοστού το Σάββατο, έμειναν και μάζεψαν τα σκουπίδια που είχαν κάνει οι συμπατριώτες τους.

Παρά την στενοχώρια από την ήττα με 2-1, αρκετοί από τους φιλάθλους πήραν πλαστικές σακούλες και μάζεψαν τα απορρίμματα, αφήνοντας τις κερκίδες όπως τις βρήκαν.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ η συμπεριφορά αυτή δεν είναι ασυνήθιστη στην Ιαπωνία, ωστόσο άφησε έκπληκτους τους φιλάθλους άλλων χωρών, ενώ οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν μέσω Twitter και σχολιάστηκαν θετικά.
«Τι ωραία χειρονομία από τους Ιάπωνες» έγραψε χρήστης του Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφίες, ενώ αρκετοί Ιάπωνες δήλωσαν υπερήφανοι για την συμπεριφορά τους.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.