Με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό τρόπο θέλησε να εκφράσει την αλληλεγγύη της, στον αγώνα που δίνουν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών,  η Κωνσταντίνα Κούνεβα που εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Κούνεβα ενημέρωσε τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών πως μόλις λάβει τον πρώτο μισθό της από την Ευρωβουλή, θα τον καταθέσει στις συναδέλφους της, που παραμένουν έξω από το υπουργείο διαμαρτυρόμενες για την τακτική της κυβέρνησης.
«Σας θαυμάζω, είμαι περήφανη που ήμουν και παραμένω μια από εσάς» τόνισε σε γραπτή της δήλωση υπογράφοντας ως «εκλεγμένη από σας "Βουλγάρα καθαρίστρια" της Ευρωβουλής».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.